26 / 04 / 2024

Salihli Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri!

Salihli Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri!

Salihli Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak...



Salihli Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesi 134 Ada 89 parselde bulunan 12.470,00 metrekarelik yüzölçüme sahip taşınmaz içerisinde Restoran Binası-Altında Deposu Bulunan 1 Katlı Lojman, Açık Otoparkı ve Seyir Tepesi Olarak Bilinen Yerdeki 1 Adet Büfe Tarzı Kapalı alandan oluşan yerin ve tablonun 2. sırasındaki Yeşilyurt Mahallesi Kurşunlu Piknik Alam mevkiinde bulunan "Büfe ve Wc" vasfına sahip işyerleri ihale ile 10 yıllığına kiralanıyor.

 

İhale, 6 Şubat 2018 tarihinde saat 13:30'da Salihli Belediye Binası Encümen Toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda gerçekleşecek.


RESTORAN BİNASI-ALTINDA DEPOSU BULUNAN 1 KATLI LOJMAN, AÇIK OTOPARKI VE SEYİR TEPESİ OLARAK BİLİNEN YERDEKİ 1 ADET BÜFE TARZI KAPALI ALAN VE "BÜFE VE WC" VASFINA SAHİP İŞYERLERİ 10 YILLIĞINA KİRALANMAK ÜZERE İHALESİ YAPILACAKTIR

 

Salihli Belediye Başkanlığından:

 

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tablonun 1. sırasındaki Seyrantepe Mahallesi 134 Ada 89 parselde bulunan 12.470,00 m2 lik yüzölçüme sahip taşınmaz içerisinde Restoran Binası-Altında Deposu Bulunan 1 Katlı Lojman, Açık Otoparkı ve Seyir Tepesi Olarak Bilinen Yerdeki 1 Adet Büfe Tarzı Kapalı alandan oluşan yerin ve tablonun 2. sırasındaki Yeşilyurt Mahallesi Kurşunlu Piknik Alam mevkiinde bulunan "Büfe ve Wc" vasfına sahip işyerlerinin, Salihli Belediye Meclisi'nin 03/01/2017 tarih ve 2017/2 Sayılı Kararına istinaden 10 yıllığına kiralanmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a ve diğer ilgili maddelerine göre "Kapalı Teklif Artırma Usulü" ile 06/02/2018 tarihi Salı günü saat 13:30'da Salihli Belediye Binası Encümen Toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda ihalesi yapılacaktır. 

 

İhaleye katılacak olan isteklilerin ilanda istenilen belgeler ile birlikte, hazırlayacakları İhale Teklif Zarflarını en geç 05/02/2018 tarihi Pazartesi günü saat 16:30'a kadar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edebilecekleri gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderebilirler. Ancak postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı teklif zarfının teslim tarih ve saatine kadar İdare' ye ulaşmaması halinde bu gecikmeden Belediyemiz sorumlu değildir.

 

2 - İhaleye çıkarılan verin ada-parsel, muhammen kira bedeli, geçici ihale teminatı, ihale kira süresi gibi unsurlar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

 

Salihli Belediyesi nden 10 yıllığına kiralık işyeri!

 

İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER:

3 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgelerin aslı veya noter tasdikli örneklerini teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

A) Gerçek Kişilerden;

1 - Tebligat için, muhtarlıktan veya Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinden tasdikli ikametgâh belgesi.

2 - TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi.

3 - Noter tasdikli imza beyannamesi.

4 - Vekâletle katılım halinde noter tasdikli vekâletname ile vekaleten katılımın imza beyannamesi.

5 - Vekaleten katılım halinde vekalet edenin adli sicil belgesi ile Mahalle Muhtarlıkları veya Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümden tasdikli ikametgah belgesi.

6 - Geçici banka teminat mektubu veya Belediye Başkanlığı hesabına yatırılacak geçici teminat alındı makbuzu.

7 - Şartname bedelinin ödendiğini gösterir alındı makbuzu.

8 - Tablonun 1. sırasında bulunan işyerinin ihalesine katılacak olanların Otel içi Restoran işletmeciliği, Restoran hizmetleri meslek gruplarından herhangi birine ait faaliyetine devam ettiğine dair kayıtlı olduğu oda kayıt belgesi ve bağlı bulunduğu Belediyeden Çalışma Ruhsatım ibraz etmesi.

9 - İstekli adına Cumhuriyet Savcılığından Alınan Adli Sicil Belgesi.

B) Tüzel Kişilerden;

1 - Tebligat için adres beyanı.

2 - Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

3 - İlgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4 - Vekaleten katılma halinde noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza sirküsü.

5 - Tüzel kişiliği temsile yetkili kişinin adli sicil belgesi ile Mahalle Muhtarlıkları veya Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden tasdikli ikametgah belgesi.

6 - Geçici banka teminat mektubu veya Belediye Başkanlığına yatırılan geçici teminatın alındı makbuzu.

7 - Şartname bedelinin ödendiğini gösterir alındı makbuzu.

8 - Tablonun 1. sırasında bulunan işyerinin ihalesine katılacak olanların Otel içi Restoran işletmeciliği, Restoran hizmetleri meslek gruplarından herhangi birine ait faaliyetine devam ettiğine dair kayıtlı olduğu oda kayıt belgesi ve bağlı bulunduğu Belediyeden Çalışma Ruhsatını ibraz etmesi.

9 - Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca; istekli tüzel kişilik; anonim şirket ise yönetim kurulu üyelerinin, limited şirket ise şirket müdürlerinin ve ortaklarının tamamının, kollektif şirket ise ortaklarının tamamının, komandit şirket ise komandite ortaklarının hepsinin, komanditer ortaklardan kendilerine şirketi temsil yetkisi verilmiş olan ortakların, kooperatiflerde yönetim kurulu üyelerinin Cumhuriyet Savcılığından alınmış Adli Sicil Belgesi.

C) Ortak girişim olması halinde;

Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinden (A) veya (B) maddelerindeki belgeler ve iş ortaklığı beyannamesi.

4 - 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 7. maddesinin ilgili fıkraları hükmü uyarınca hazırlanan ihale şartnamesine göre ihalesi yapılacak olan yer ile ilgili geniş bilgi ve idari şartnamesini mesai saatleri dahilinde Tablonun 1. sırasındaki işyerinin ihalesine katılacak olanların KDV dahil 5.000,00 TL. Tablonun 2.sırasındaki işyerinin ihalesine katılacak olanların ise KDV dahil 1.000,00 TL.sı ödeyerek Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden satın alabilecekleri gibi İdare’de ücretsiz de görebileceklerdir.

Taliplilere ilanen duyurulur.

 


Geri Dön