26 / 04 / 2024

Samsun Golf Sahası 19 Mayıs 2016'da hizmete açılacak!

Samsun Golf Sahası 19 Mayıs 2016'da hizmete açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada, golf sahasının Karadeniz'de tek, Türkiye'de ise 9 delikli saha sınıfında en büyük olduğunu ve 19 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açacaklarını belirtti.




Samsun'un Çarşamba ilçesinde yapılacak golf sahası projesinin inşa çalışmalarının devam ettiği bildirildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada, golf sahasının Karadeniz'de tek, Türkiye'de ise 9 delikli saha sınıfında en büyük olduğunu ve 19 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açacaklarını belirtti.



ARTIK SAMSUN BİR DÜNYA KENTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 1999 yılındaki yerel seçimlerde aldığı belediyecilik bayrağını başarıyla taşımaya devam ediyor.  Kendini Samsun halkına hizmet etmeye adamış biri olarak gece gündüz demeden yaptığı başarılı çalışmalar ve gerçekleştirdiği projelerle Samsun'u bir dünya kenti haline getirdi. Başarı, hizmet ve dürüstlük” kavramlarını yan yana getirerek Samsun'da ilkleri gerçekleştiren Başkan Yılmaz'ın farklılığını ortaya koyan projelerinden biri de Golf Sahası projesi.


KARADENİZ’İN İLK GOLF SAHASI

Kimileri bu proje için çılgınlık bile dedi. Ancak her şeye kulaklarını tıkayan Başkan Yılmaz, tüm eleştirilere rağmen projesini hayata geçirmekten asla vazgeçmedi. Yaptığı işi kararlılıkla sürdüren başkan sonunda Karadeniz Bölgesi’nin tek golf sahasını Samsun'a kazandırdı.

.


SAMSUN'A GOLF FİKRİ NASIL DOĞDU?

Karadeniz’in tek, Türkiye’nin de 9 delikli saha sınıfında en büyüğü olacak tesisi 19 Mayıs 2016 yılında Samsunluların hizmetine açacaklarını belirten Başkan Yılmaz, "Golf sadece bir spor organizasyonu olmaktan öteye popülaritesi, turizmi ve sosyal etkisi çok yüksek bir spor. Bizim şehrimizin de böyle bir tesise alt yapısı oldukça uygundu. Bu nedenle tesisi Samsun'da gerçekleştirmeye karar verdik. Bu tesisin Samsun'a kazandırılmasıyla birlikte kentimizin prestiji daha da arttı. Golf projesi şehrimizi dünyada ses getiren bir kent haline getirdi. Bu tesis ile birlikte Samsun, golf alt yapısına sahip şehirler kategorisine girdi" dedi.


Samsun Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön