24 / 04 / 2024

Samsun Tekkeköy Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Samsun Tekkeköy Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından Kutlukent mevkiine çok amaçlı spor kompleksi inşa ediliyor. Tesisin kaba inşaatı tamamlandı.



Samsun Tekkeköy Belediyesi Kutlukent bölgesinde çok amaçlı spor kompleksinin kaba inşaatını tamamladı. Tesisin bölge halkına fayda sağlanması bekleniyor. 


Belediye Başkanı Hasan Togar tesis ile ilgili bilgiler verdi.  Togar, "Hızlı bir şekilde ilerleyen tesisimizin kaba inşaatı neredeyse tamamlandı. Yaklaşık 2 milyon 500 bin lira ihale bedeli olan spor kompleksimiz diğer spor tesislerinden farklı özellikleri bünyesinde barındıran örnek bir proje olarak en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak" şeklinde konuştu. 


Karadeniz Bölgesi'nde ilk defa iki katlı spor tesisinin yapıldığını söyleyen Toğar, "Deniz manzaralı tesisimizin üstünde halı saha, voleybol sahası, basketbol sahası olacak. Altında ise fitnes salonu, gençlik merkezi, düğün salonu ile önünde seyir terası ve kafeteryası bulunacak. Tesisimiz sporun dışında birçok farklı aktivitenin gerçekleştirileceği ve yediden yetmişe herkesin aktif kullanabileceği örnek bir mekan olacak. Kafe ve gençlik merkezi bölge gençlerinin her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Bir metrekare dahi spor yapacak alanları bulunmayan Kutlukent bölgesindeki gençlerimizin artık her türlü sportif aktivitelerini yapabilecekleri, boş vakitlerini değerlendirebilecekleri örnek bir spor kompleksleri olacak" dedi.



Haber Gazetesi


Geri Dön