29 / 03 / 2024

Sapanca Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı bitti!

Sapanca Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı bitti!

Sapanca Spor Tesisleri'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Sapanca Hacımercan’da inşa edilen tesisin kaba inşaatı tamamlandı.



Sapanca Spor Tesisleri'nin inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Sakarya Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, 2 bin kişi kapasiteli tribünde incelemelerde bulundu.

Sportif 54 Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sapanca Hacımercan’da yapılan spor tesislerinin kaba inşaatı tamamlanıyor. Çelik çatı imalatı tamamlanan bin kişi kapasiteli tribünde hakem ve soyunma odaları, sentetik sahasında sona gelindi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan’da yaptırılan spor tesislerinde sona yaklaşıldı. Mutlu, 2 bin kişi kapasiteli tribünü, hakem ve soyunma odaları, sentetik sahası ile Sapanca’ya modern bir spor tesisi hediye edeceklerini söyledi.

Tesisteki çalışmaları değerlendiren Mutlu, “Tribünlerimizin kaba inşaatını tamamladık. Aynı zamanda çelik çatı imalatımız da sona erdi. Kısa süre içerisinde tribünlerimizin üzerini kapatacağız. Saha aydınlatması için gerekli adımlarımızı da attık. Ayrıca sentetik sahanın zemininde de gerekli düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Hamdolsun Akyazı, Taraklı ve Adapazarı’nda inşa ettiğimiz sentetik sahalara şimdi de bir yenisini Sapanca’da ekliyoruz Spor kulüplerimize, gençlerimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.


Geri Dön