19 / 04 / 2024

Samsung Galaxy M04 fiyatı sızdırıldı! İşte 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy M04 fiyatı sızdırıldı! İşte 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Samsung, son dönemde uygun fiyatlı akıllı telefonlar ile kullanıcıların karşısına çıkmaya başladı. Yakında çıkacak olan Samsung Galaxy M04 modelinin fiyatı ise sızdırıldı. İşte Samsung Galaxy M04 fiyatı... 



Samsung, Asya ve Avrupa pazarında satışa sunacağı uygun fiyatlı modeller için çalışmlarına devam ediyor. Bütçe dostu olacağı söylenen Samsung Galaxy M04 fiyatı da ortaya çıktı. Tüm önlemlere rağmen Samsung içerideki sızıntılara engel olamadı ve yakında piyasaya sunulması planlanan cihazın fiyatı paylaşıldı. 

Samsung Galaxy M04 özellikleri

Samsung'un yeni modelinde MediaTek tarafından üretilen Helio G35 işlemci yer alacak. 12 nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 8 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A53 çekirdek oluyor. Cihazın uygun fiyatlı olmasının en büyük sebeplerinden biri olan Helio G35 işlemcide 680 MHz saat hızında çalışan PowerVR GE8320 grafik arabirimi bulunuyor. 

Google Play Console’da ortaya çıkan bilgilere göre, yeni model 3 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği ile satışa çıkacak. Cihazın depolama tarafında kullanıcılara ne sunacağı ise henüz açıklanmadı ya da henüz sızdırılmadı. 

İkili kamera dizilimi olacak!

İkili kamera dizilimine sahip olacağı söylenen modelde bir adet ana kamera ve bir adet ultra geniş açılı lens olacak. Uygun fiyatlı olduğu için Samsung Galaxy M04 modeli 4G LTE desteğiyle pazardaki yerini alacak.

Sızdırılan bilgilerden elde edilen verilere göre cihaz kutudan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak. Ekran çözünürlüğü ise 720 x 1600 piksel olacak.


Geri Dön