26 / 04 / 2024

Samsung yeni müjdesini verdi! Bu 4 modele modele One UI 5 geldi!

Samsung yeni müjdesini verdi! Bu 4 modele modele One UI 5 geldi!

Samsung, giriş seviyesi ve orta sınıf akıllı telefonlar için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini sunmaya devam ediyor.



Samsung, geçtiğimiz Ekim ayında Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini dağıtmaya başladı. Doğal olarak, bu yazılımı hangi cihazların destekleyeceğine dair sızıntıları zaten gördük, bu yüzden umutlar o yöndeydi. Şimdi bu liste, orta sınıf ve giriş seviyesi cihazları içerecek şekilde genişledi ve paylaşıldığını görebilirsiniz.

Samsung iki akıllı telefona daha Android 13 müjdesi verdi! Android 13 alacak Samsung telefonlar (Güncel Liste)Samsung’dan giriş segmente Android 13 tabanlı One UI 5!

One UI 5 alacak Samsung modelleri arasında ilk olarak S22 serisi, Z Fold ve Flip 4 modellerini gördük. Daha sonra Z Fold 3, Z Fold 4 ve bazı orta seviye cihazların da alınacağı ortaya çıktı. Daha sonra Galaxy S21, S20 ve Note 20 serileri tarafından devralındı.

Bu haftanın başlarında, Samsung'un popüler orta sınıf ve üst düzey akıllı telefonları Galaxy S20 FE ve A32 One UI 5 nihayet bir güncelleme aldı. Android 13 tabanlı One UI 5 bugünden itibaren Galaxy M22, Galaxy A23 LTE, Galaxy A22 LTE ve Galaxy A13 5G modellerine geliyor. Tabii bölgeye göre kullanıcılara aynı gün gönderilemeyecektir. Peki, güncelleme verilen telefonlar hangileri? İşte ayrıntılar...


Geri Dön