20 / 04 / 2024

Samsung’un tek 4K OLED TV'nin fiyatı ne kadar? İşte Samsung OLED TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Samsung’un tek 4K OLED TV'nin fiyatı ne kadar? İşte Samsung OLED TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Samsung’un teknolojisi şimdi televizyonlarda yer alıyor.  Yeni OLED TV’ler birçok teknolojik özelliğe sahiptir. Kaliteli görüntü, gerçekçi ses deneyimi, renklerin kontrast dengesi ve daha birçok özelliğe sahip OLED TV’ler şimdi Samsung farkıyla 1 Ekim 2022 fiyat listesi…



Samsung mühendislerinin ürettiği OLED, Geleneksel OLED’lerden farklı olarak koyu siyah, düz beyaz ve canlı renklerin tam tonlarını sunar. Kendinden aydınlatmalı son teknoloji LED ile, diğerlerinden daha doğru, saf ve parlak görüntüyü verir.

Samsung OLED Neural Quantum İşlemcinin 4K’sı, en iyi izleme deneyimi sunar. Algısal renk eşleyici ve OLED parlaklık arttırıcısı, rakipsiz parlaklık, renk, kontrast ve ayrıntı sağlar. 20 nöral ağ ile tamamlanan mükemmel 4K Yapay Zeka ile Görüntü Ölçekleme teknolojisi, 4K’nın gücünü hissetmenizi sağlar.

İnce tasarımı, benzersiz güzellikte ve güçlüyken zarif ve şık görünür. Minimalist çerçevesi ve ince arka kısım profili, ebatları ne olursa olsun her türlü iç mekana kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Samsung OLED TV, Samsung'un yeni üst kanal hoparlörleri, çok boyutlu sesleriyle oyuncuları oyunun içine sürükleyen üst düzey bir Dolby Atmos deneyimi sunar.

Samsung’un tek 4K OLED TV nin fiyatı ne kadar? İşte Samsung OLED TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Samsung OLED Tv’nin güçlü parlaklığın ve daha koyu kontrast aralığının keyfini çıkarın. Neural Quantum İşlemci 4K, sahneyi analiz ederek maksimum parlaklık ve kontrast sağlamak için parlaklığını arttırır. Kendinden aydınlatmalı pikselle desteklenmiş olan QuantumHDR OLED, en küçük ayrıntıları dahi fark etmenizi sağlar.

Her hareketi takip eden ses ile tüm sahnelerdeki detayları deneyimleyin. Yukarıya doğru ses veren hoparlörleriyle sizi ekranın içine çeken son derece gerçekçi 3 boyutlu ses deneyimini hissedersiniz.

Samsung’un tek 4K OLED TV nin fiyatı ne kadar? İşte Samsung OLED TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Peki, Samsung OLED 4K TV ne kadar? Samsung OLED 4K TV kaç TL? Samsung OLED 4K TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön