28 / 03 / 2024

Samsunsporlu taraftarlardan imar tepkisi!

Samsunsporlu taraftarlardan imar tepkisi!

Yılport Samsunspor ve Büyükşehir Belediyesi'nin anlaşmaya vardığı toprak döküm sahasında imar sorunu çıkması Kırmızı Beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu.



Yaklaşık 20 gün önce Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yer alan toprak döküm sahasının 150 dönümlük kısmının alt yapı tesisi yapılması için Yılport Samsunspor Kulübü ve Samsun Büyükşehir Belediyesi anlaşmaya vardı. 

Hedef Halk Gazetesi'nden Ergin Caner'in haberine göre, Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, önceki gün yaptığı açıklama Samsunspor taraftarının hayallerini suya düşürdü. Şahin, bölgenin imar alanı olmadığı için işlemlerinin uzadığını ve arazinin tahsisi konusunda sıkıntı yaşandığını söyledi. 

Açıklamaya tepki gösteren Kırmızı Beyazlı taraftarlar ise "Tekkeköy'de ki dolgu alanı imara açılamıyor diyorlar, Batı Park'tan yer bakıyorlar. Batı Park dolgu alanı değil mi? Batı Park dolgu alanı olduğu halde Bowling salonu yapılmadı mı? Bunun altında başka nedenler var." diye konuştu.

Trabzonspor'un stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi yapılmadan öncede arazinin dolgu alanı olduğu için benzer tartışmalar yaşanmıştı. Yeni çıkarılan yasa ile sorun çözülmüştü.


Geri Dön