25 / 04 / 2024

Samut Comfort City projesi yoğun ilgi görüyor!

Samut Comfort City projesi yoğun ilgi görüyor!

2016’da yaptığı yatırımlar ile bir kez daha sektörün öne çıkan şirketleri arasında yer alan Samut AŞ.’nin bu yılki yatırımlarından Samut Comfort City projesi şimdiden büyük ilgi görmeye başladı



2016’da yaptığı yatırımlar ile bir kez daha sektörün öne çıkan şirketleri arasında yer alan Samut AŞ.’nin bu yılki yatırımlarından Samut Comfort City projesi şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada proje ile ilgili “Akıllı Para, Akıllı Yatırım” ibaresi dikkat çekti.


1994’ten bugüne 22 yıllık sektör kariyerinin en iddialı projelerinden birine imza atan Samut AŞ.’nin Samut Comfort City projesi büyük rağbet görüyor. Akademi, bürokrasi ve spor dünyasından ünlü isimlerin şimdiden daire sahibi olmak için başvurduğu proje hakkında şirket tarafından bilgi verildi.


İnşaat sektöründe parayı en iyi kullanan şirketlerden biri olarak dikkat çeken Samut AŞ doğru zaman, doğru konum ve doğru hamle kurallarını en iyi yöneten şirketlerden biri olarak gösteriliyor. Samut Comfort City projesinin yanı sıra 2016 yatırımları arasında bir konut projesi daha bulunan Samut AŞ.’nin sektördeki büyümesi hızla devam ediyor. Türkiye inşaat sektörünün en güvenilir şirketleri arasında yer alan Samut AŞ tarafından yapılan açıklamada “Son projemiz olan Samut Comfort City’e gösterilen ilgiden oldukça memnunuz” ifadeleri kullanıldı. Bu projenin sadece bir konut projesi olmadığı belirtilen açıklamada, içerisinde konutların yanı sıra alışveriş merkezleri, yaşam alanları, restaurant ve cafe gibi işletmelerin yer alması, site özelliklerinin büyük beğeni toplaması, konum olarak gözde bir alanda yer alması ile projenin aynı zamanda bir cazibe merkezi olduğu bilgisi verildi.


Bir aile şirketi olan Samut AŞ sektör hayatındaki 22 yılda hiç değişmeyen prensip geleneklerine sahip durumda.  Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, kuruluş yıllarından bu yana büyük bir özveri ve titizlik ile hareket ettiklerini belirterek, hayata geçirdikleri tüm projelerde olduğu gibi Samut Comfort City projesinde de akıllı para ve akıllı yatırım hamlesi uyguladıklarını belirtti. Projeye gösterilen ilginin normal olduğunu belirten Ünlü İşadamı Hüseyin Samut, “Daha önceki projelerde de büyük ilgi görüyorduk. Samut Comfort City o projelerimizin bir sınıf daha üst düzey durumda. Diğer projelerimiz bizim en büyük referansımızdı. Bu yüzden gösterilen ilgiyi normal karşılarken büyük memnuniyet içinde olduğumuzu da belirtmekte fayda var” ifadelerini kullandı.


Öte yandan Samut AŞ, Antalya’da ünlü bir özel okul kurumunun isteğine göre özel olarak yapılan okul projesini hayata geçirdi. 22 seneliğine bu özel okul kurumuna kiralanan yapı, Samut AŞ’nin yeni projeleri arasında yer aldı.




Geri Dön