23 / 04 / 2024

Sancaktepe'de konut fiyatları artacak!

Sancaktepe'de konut fiyatları artacak!

İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul piyasasının hareketli olduğu bölgelerin başında Sancaktepe geliyor. Son yıllarda bölgede önemli gelişmeler yaşanıyor, konut fiyatları artıyor. Araştırmalar daha da artacağını gözler önüne seriyor.



Araştırmalar Sancaktepe'de konut fiyatlarının artacağını gözler önüne seriyor.


PARLAYAN YILDIZ 


İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul piyasasının hareketli olduğu bölgelerin başında Sancaktepe geliyor. Son yıllarda bölgede önemli gelişmeler yaşanıyor, konut fiyatları artıyor. 

Yapılan araştırmalar da durumu gözler önüne seriyor. Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin (TDUB) geçtiğimiz günlerde yayınladığı araştırma buna güzel bir örnek. 


EV FİYATLARI ARTACAK 


TDUB'un Sancaktepe araştırmasına göre, bu yıl tamamlanması hedeflenen Üsküdar-Sancaktepe metrosu, Marmaray, 3. Köprü ve metrobüs bağlantıları bölgedeki gayrimenkul fiyatlarında hareketliliğe neden oluyor. Metronun yapımıyla Sancaktepe'de markalı ve markasız konutların artması ve ev fiyatlarında hızlı bir artışa yol açması bekleniyor. 


Dumankaya Başkan Vekili Barış Dumankaya 



Sancaktepe de konut fiyatları artacak!



GELİŞİMİ BAŞ DÖNDÜRÜCÜ 


Sancaktepe hem gayrimenkul geliştiricilerine hem yatınmcı ve oturumculara hem de bölge sakinlerine eşsiz fırsatlar sunuyor. Bölgenin gelişimi ve değişimi baş döndürücü hızda. 

Sancaktepe için İstanbul'da değerini en çok artıran ve artırmaya ' devam edecek bölgeler arasında yer alıyor diyebilirim. 


Sur Yapı Başkanı Altan Elmas



Sancaktepe de konut fiyatları artacak!



SANCAKTEPE PRİM YAPMAYA DEVAM EDECEK


İstanbul'da en çok konutun satıldığı üçüncü bölge olan Sancaktepe, son birkaç yıldır olduğu gibi önümüzdeki günlerde de en çok prim yapacak ilçeler arasında. Bölge, 3. Köprü'nün Anadolu yakasındaki kısmında olması ve gelişimi ile dikkat çekiyor. Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanlan, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor. 


YATIRIMA DEVAM 


2008'den bu yana bölgede Adapark, Mahalle İstanbul gibi evler yaptık. 2013'te teslim ettiğimiz Ada Park, yüzde yüz doluluğa sahip. 3. Köprü ve diğer büyük yatınmlarla prim yapmaya devam edeceğini öngördüğümüz bu bölgedeki yatınmlarımıza yakın zamanda başlayacağımız iki yeni projeyle devam edeceğiz. 




Posta


Geri Dön