18 / 04 / 2024

Sanko Park AVM'nin ev talihlisi tapusunu aldı!

Sanko Park AVM'nin ev talihlisi tapusunu aldı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini kazanan Barış Yalçın, dairesinin tapusunu teslim aldı...



Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini kazanan Barış Yalçın, dairesinin tapusunu teslim aldı.


 

"Gaziantep'in alışveriş merkezi" Sanko Park'ta düzenlenen törende konuşan talihli Barış Yalçın (35), Bursa Asker Hastanesinde doktor olduğunu belirterek. 


"Nişan alışverişi için Sanko Park'a gelmiştik. Alışveriş sonrasında çekilişe katıldık. Evlendik, bunun mutluluğunu yaşarken çekilişi kazandığımı öğrendim. Bu sefer de 'evlendik. Mutluluğumuz arttı" diyerek. duygularını paylaştı. Yalçın, bu organizasyonu gerçekleştiren Sanko Park yönetimine de teşekkür etti.Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu da 18 $ubat-ll Ağustos tarihleri arasında alışveriş yapanlara yönelik kampanyaya 100 bine yakın başvuru yapıldığını anımsatarak. 


"100 bine yakın başvuru arasından daire talihlisinin yeni evli çift olması, bizleri ayrıca mutlu etti" dedi. Sanko Park'ın, Gaziantep'te alışveriş yapanlara yönelik daire çekilişini ilk yapan AVM olduğuna vurgu yapan Büyükaksu, "Edecan Group işbirliği ile Sanko Park Kart üyelerine yönelik düzenlediğimiz kampanya Gaziantep'te bir ilktir. Bundan böyle de ilklere imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


Konuşmaların ardından Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 3 + 1 dairenin tapusunu talihli Barış Yalçın'a takdim etti. Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M. YKM, Fabrika, Netvvork, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection. Big Chefs, Marks&Spencer. Svvarovski. LCW, Teknosa, D&R. Tvvist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor. Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor. Sanko Park Alışveriş Merkezi bünyesinde oluşturulan "Sanko Park Kart" sistemi, Sanko Park Kart sahibi olan üyelerine, sisteme dahil mağaza, kiosk, stand ya da diğer program ortaklarının hizmet tanıtımları, genel ve özel kampanya, promosyon, tanıtım, puan kazanma/harcama, hediye çeki verilmesi, indirim ve düzenlenen aktivitelere katılma gibi avantajlar sağlamak amacıyla oluşturulan tüketici memnuniyeti odaklı programdır. Edacan Group, uzmanlık alanı olan inşaat sektöründe çağdaş projelere imza atıyor. Bugüne kadar 5 bin konutu teslim eden Edecan Group, 4 bin konutun da yapımını sürdürüyor. Projelerinde çevre faktörünü ödünsüz olarak dikkate alan, Edecan Group, dürüst ve titiz çalışma ilkeleri ile yatırımcılarının talepleri doğrultusunda "uygun olanın en iyisini" gerçekleştirmeyi amaç edinmiştir. 


Haber Gazetesi


Geri Dön