25 / 04 / 2024

Şanlıurfa 11 Nisan Meydanı'nın yapım çalışmaları devam ediyor!

Şanlıurfa 11 Nisan Meydanı'nın yapım çalışmaları devam ediyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da devam eden proje alanlarında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden 11 Nisan Meydanı'nın da tamamlanması ile şehrin farklı bir görünüm kazanacağını belirtti...



Bakan Çelik, temasları kapsamında bulunduğu kentte, ilk olarak bir alışveriş merkezini gezerek, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


Daha sonra Topçu Meydanı'na geçen Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kent ziyareti esnasında halka hitap etmesi planlanan Topçu Meydanı'nda yürütülen çalışmaları inceleyerek, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan bilgi aldı.


Çelik, şehir merkezinde dolaştığı sırada taksici esnafının daveti üzerine durağa giderek çay içti, onların sorunlarını dinledi.


Son olarak uzun süredir yapım çalışmaları devam eden 11 Nisan Meydanı'nda incelemelerde bulunan Bakan Çelik, her iki meydanın da tamamlanmasıyla şehrin farklı bir görünüm kazanacağını söyledi.


Çelik'e, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Zahit Akman, Seydi Eyyüpoğlu ve Zeynep Karahanuslu da eşlik etti.


AA


Geri Dön