29 / 03 / 2024

Sarıyer Park'ta 775 bin dolara!

Sarıyer Park'ta 775 bin dolara!

Propa İnşaat, 26 dubleks dairelik butik projesi Sarıyer Park'ta son 6 dairenin satışını sürdürüyor



Projede bahçe dubleksleri 650 bin dolardan, çatı dubleksleri 775 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sarıyer, Çorlu ve Kartal'da başladığı lüks konut projeleriyle tanınan Propa İnşaat'in Sarıyer'de butik bir site anlayışıyla inşa ettiği Sarıyer Park ta son 6 daire sahibini bekliyor. Geçen yıldan bu yana zam yapılmayan projede 190-280 metrekare arahğrndaki bahçe dubleksleri 650 bin dolardan, 222-280 metrekare arasındaki çatı dubleksleri ise 775 bin dolardan başlayan fiyatlarla sansa sunuluyor. Propa İnşaat îcra Kurulu Başkam Can Reşit Özçiçek, fiyatlara KDV'nin de dahil olmasının müşteriler için önemli bir avantaj olduğunu ifade etti. Fortis'in projeye özel konut kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yaptığım, her bankadan da konut kredisi kullanılabileceğini belirten özçiçek, banka kredisini istemeyen müşterilere de 12 aya kadar vadelendirme yapaklarım söyledi.

Hemen anahtar ve tapu teslimi yapılabilecek durumdaki Sarıyer Park, 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere 26 üniteden oluşuyor. Tüm konutların, 180 derece açı ile Boğaz, deniz ve yemyeşil orman manzarası bulunuyor. Projeden Sarıyer sahiline 1 dakika, Maslak ve Istinye'ye 10 dakika ve Levent'e 15 dakikada ulaşım sağlanıyor. Ayrıca bitmek üzere olan ve Sarıyer Park'a sadece 700 metre mesafede bulunan Çayırbaşı tüneli sayesinde Sarıyer artık şehir merkezine iyice yakınlaşıyor.

Sarıyer Park; yüzme havuzu, peyzajı, güvenliği ve akıllı bina otomasyon altyapısı ile modern bir konak yaşamının kapılarını aralıyor. Projede, "rezidans" hizmeti sağlanarak ev sahiplerinin her ihtiyacına cevap verilecek. Manzaraya açılan tam boy pencerelerle iç mekânların güneş ışığını almasıyla aydınlık yaşam alanları oluşturuldu. Mutfak ankastre beyaz eşyalarla teslim ediliyor.
Vatan

0212 347 02 89
www.sariyerpark.com

[email protected]


Geri Dön