25 / 04 / 2024

Sarıyer Park'ta son 3 konut! 725 bin dolara!

Sarıyer Park'ta son 3 konut! 725 bin dolara!

Sarıyer Park projesinde satılık son üç konut kaldı



Sarıyer Park Evleri projesi Boğaz ve doğa manzarasına hakim oluşuyla dikkat çekiyor. Sarıyer Maden Mahallesi'nde inşa edilen projenin yapımını Propa İnşaat gerçekleştirdi.

Temeli 2008 yılının Mayıs ayında atılan Sarıyer Park'ın inşaatı 2009 yılının Ekim ayında tamamlandı. 7 bin 800 metrekare alana kurulan Sarıyer Park'ın ortak alanlar hariç inşaat alanı beş bin metrekare.

Sarıyer Park'ta yüzme havuzu, fitness salonu, hamam ve saunası, çocuk oyun alanları, peyzajlı yeşil alanlar, özel otopark alanları bulunuyor.

26 konuttan oluşan Sarıyer Park'ta konutların alanları 190 ile 280 metrekare arasında değişiyor. Binaların dört katlı olarak tasarlandığı Sarıyer Park'ta satışı süren iki adet bahçe katı bir adet de çatı katı kaldı. Alanları 200 ila 230 metrekare olan bu konutların fiyatları 725 bin dolardan başlıyor, 775 bin dolara kadar yükseliyor. Projenin yapımı tamamlandığı için müşteriler diledikleri bankadan kredi kullanabiliyor.

Atatürk Havalimanı'na 29 kilometre, Sabiha Gökçen'e 39 kilometre mesafede inşa edilen Sarıyer Park'ın TEM'e uzaklığı dokuz kilometre.

Sarıyer Park Evleri'ne ve Propa İnşaat'a 0212 347 02 89 numaralı telefondan ya da  www.sariyerpark.com sitesinden ulaşmak mümkün.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön