29 / 03 / 2024

Sarp Grup Gebze projesinde yaşam başladı!

Sarp Grup Gebze projesinde yaşam başladı!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarp Grup Gebze

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden ve ödüllü projelerin sahibi Sarp Group’un, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla inşa ettiği Gebze projesinde yaşam başlarken; Eskişehir ve Samsun projelerinin geçici kabulleri de yapılmak üzere...



Toplam 5.000 konutluk çoklu projelere imza atan Sarp Group,  İstanbul Finans Merkezi’nin tam kalbinde inşa ettiği Sarphan Finans Park projesini jet hızıyla sürdürüyor.  


Dünya’nın En Prestijli Mimari Projesi Sarphan Finans Park

Sarp Group'un  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği 516 bağımsız bölümden oluşan İstanbul’un en önemli değerlerinden olan Sarphan Finans Park, son teknolojiyle donatılmış imkanları ve yüksek kalite anlayışı ile ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Modern mimarisi ile 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi’nde ‘’Avrupa’nın En Prestijli Projesi’’, 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde “Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi” ödülü sahibi olan Sarphan Finans Park inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. 


Gebze Projesinde Yaşam Başladı!

Gayrimenkul sektöründe kaliteli projelerin mimarı olan Sarp Group, başarılı konut projelerine imza atarken, çevreci yaklaşımını da ön plana çıkarıyor. İstanbul’un hızla gelişen değeri Gebze‘de, 2.Etap Emlak Konutları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatında toplam 26 blok, 818 daireden oluşan projede yaşam başladı. Gebze sakinleri doğayla dost bir ortamda konforlu, huzurlu ve renkli bir yaşam sunan konutlarına kavuştular. 120.000 m2 inşaat alanı ile modern yaşama uygun olarak tasarlanmış, "almaya ve yaşamaya değer" bir  Sarp Group  klasiği olan proje, sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. 


Eskişehir ve Samsun’da Sayılı Günler!

Herkesin hayatın yoğun temposu içinde anılarını biriktirebileceği;  ister büyük, ister küçük, sıcak bir yuva sahibi yapmayı başaran Sarp Group, çağdaş konut projelerinden olan Eskişehir Projesinin ve Samsun/Canik Projesinin geçici kabulleri yapılmak üzere. Her iki projede de müşterilerini sadece konut sahibi yapmakla kalmayıp, aynı zamanda onları çağdaş bir yaşam alanına kavuşturmayı başaran, bilgi birikimi ve tecrübesi ile zamanında teslim ettikleri konut projelerinde fark yaratan 

Sarp Group her türden alıcı ve yatırımcıların güvenini kazanmaya devam ediyor. 


Diyarbakır’da Yaşamı Kolaylaştıran Fonksiyonel Proje

Birinci sınıf proje anlayışıyla sektörde kalite ve güvenin temsilcisi olan Sarp Group’un,  Diyarbakır Üçkuyular’da;  1124 adet konut, ticaret merkezi, 24 derslikli ilköğretim okulu, 16 derslikli lise ile altyapı ve çevre düzenlemesi, proje içinde bir cami inşaası ve Diyarbakır Bismil Cami tamamlama inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Sarp Group’un Diyarbakır’ın gelişimine kattığı değerle herkesin içinde huzur ve güvenle yaşayabileceği Üçkuyular Projesi’nin yüzde 90’nı tamamlandı. Yeni nesil yaşam anlayışıyla sürdürülen projenin geçici kabulleri 2013 yılı içinde yapılacak.


Samsun’da Ayrıcalıklı Bir Yaşam Alanı Daha!

Sarp Group tüm projelerinde olduğu gibi Samsun’daki yeni projesinde de sorumluluk bilinci ile hareket ediyor; çevreye saygılı malzemeler kullanarak inşa edeceği Samsun’daki ikinci projenin kaba inşaat hazırlıkları ile temel atma çalışmalarını da gelenekselleşmiş özeniyle devam ettiriyor. 


Web: www.sarpgroup.com


projeye sor



Geri Dön