28 / 03 / 2024

Sarphan Finans Park'ta son 15 daire yüzde 5 indirim fırsatı ile satışta!

Sarphan Finans Park'ta son 15 daire yüzde 5 indirim fırsatı ile satışta!

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği 516 bağımsız bölümden oluşan Sarphan Finans Park, son teknolojiyle donatılmış imkanları ile yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor...




SARP Group'un  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği 516 bağımsız bölümden oluşan Sarphan Finans Park, son teknolojiyle donatılmış imkanları ile yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. 


Sarphan Finans Park son kalan 15 dairede eylül ayına kadar peşin ödemelerde yüzde 10'a ek yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. 54 katlı mimarlık harikası Sarphan Finans Park Residence'ta ise her türlü rezidans hizmeti sunuluyor. 


10 katlı otopark, bodrum katlarında her daire için depo alanı, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemi, acil durumlar için özel dizayn edilmiş sedye asansörü, daireden daireye ve daireler ile mağazalar arasında kapalı devre iletişim gibi hayatı kolaylaştıran birçok özel imkan bulunuyor. 


Fulya Erdem/ Star Gazetesi


Geri Dön