25 / 04 / 2024

Sea Life fiyatları!

Sea Life fiyatları!

Firma: Alperen İnşaat

Proje: Sea Life

Alperen İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sea Life Konutları Beylikdüzü Kavaklı Yakuplu bölgesinde inşa ediliyor. Proje 5 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Peki Sea Life fiyatları ne kadar?



Teslimleri inşaat başladıktan 18 ay sonra gerçekleşecek olan Sea Life Beylikdüzü 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.


Sea Life fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 5 katlı 3 blok halinde yükselen proje Eston Villaları ile Maya Cafe Restaurant arasında yer alıyor. 


Toplam 40 adet daireden meydana gelen Beylikdüzü Sea Life projesi yakın zamanda satışa çıkacak. Projede çocuk oyun alanı, spor alanı, yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Arsa sahipleriyle anlaşması yapılan Sea Life Konutları'nın çizimleri yapılıyor. Projenin 2-3 ay içerisinde ruhsat işlemlerinin tamamlanması öngörülüyor.


Butik proje olarak tasarlanan Sea Life fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 TL'den başlaması planlanıyor. Proje  Alperen İnşaat  imzası taşıyor. 


Sea Life iletişim

Tel: 0212 855 55 40

Web: http://alpereninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön