20 / 04 / 2024

Seba Suites fiyatları!

Seba Suites fiyatları!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Suites

Seba İnşaat, Cendere'deki 3. projesi olan Seba Suites projesini satışa çıkardı. İşte, Seba Suites fiyatları... 



Seba İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Cendere bölgesinde hayata geçirilen  Seba Suites  projesi  7 bin 256 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 

 

Seba Suites Cendere projesinde  144 konut ve 23 ticari ünite bulunuyor. 15 ve 11 katlı 2 blok olarak yükselen Seba Suites projesinin A bloğunda 88, B bloğunda ise 56 daire bulunuyor.

 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Kağıthane Seba Suites projesinde dairelerin alanları 60 metrekare le 180 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

 

Seba Suites fiyatları
2019'da dairelerin teslim edilmesi planlanan Seba Suites fiyatları metrekare birim bazında 8 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

 

Cendere Seba Suites projesinde; sosyal tesisler, açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı, otopark alanında her daireye metrekaresine göre kapalı park alanı bulunuyor. 

 

Seba Suites Kağıthane projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Seba Suites projesi Maslak’a 5 dakika, Metro’ya ise 300 metre mesafede yükseliyor. Projenin yanıbaşında, Vadi İstanbul AVM ve Seyrantepe Metro istasyonunu Vadi İstanbul’a bağlayan Havaray Hattı yer alıyor. 

 

Seba Suites iletişim:
Tel: (0212) 323 03 03   
Web: www.sebainsaat.com.tr
Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön