19 / 04 / 2024

Sedat Demir: Bursa destinasyonu sağlık turizmine göre!

Sedat Demir: Bursa destinasyonu sağlık turizmine göre!

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, "Bursa'da Termal turizmi, inanç turizmi, kültür, doğa turizmi imkanları var. Bunların içine sağlık turizmini katabilirsek çok farklı bir açılım sağlayacağız" dedi




Her alanda olduğu gibi profesyonelleşmenin Sağlık Turizmi alanında da çok önemli olduğunu vurgulayan Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, "Bursa'da Termal turizmi, inanç turizmi, kültür, doğa turizmi imkanları var. Bunların içine sağlık turizmini katabilirsek çok farklı bir açılım sağlayacağız. Ancak tüm bu alanların birlikte koordinasyonu ve olayın profesyonel yürütülmesi çok önemli,, dedi. Medikal Park Bursa Hastanesi hakkında da bilgi veren Demir, Medicalpark grubu olarak 1995 senesinde ilk hastane olarak açıldıklarını söyledi. Demir, 21 katlı ve 214 yatak kapasiteli hastanenin en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Sedat Demir, "Medical Park Bursa Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Göz, KBB, Genel Cerrahi ile Plastik Cerrahi, Göğüs Cerrahi ve Hematoloji bölümleri bulunmakta. Kalp ve damar cerrahisine ayrılmış laminer akımlı havalandırma sistemine ve özel ameliyat donanımına sahip iki ameliyathaneyi bünyesinde bulunduran Medical Park Bursa Hastanesi, kardiyovasküler cerrahi konusunda deneyimli bir kadro ile hizmet veriyor" dedi. 


"Medical Park Bursa Hastanesi'nde her türlü kalp damar ameliyatlarının uluslararası standartlarda gerçekleştirildiğini açıklayan Sedat Demir, "Hastanede; Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Göz, KBB, Genel Cerrahi ile Plastik Cerrahi bölümlerinde yapılan ameliyatlarda, Avrupa standartlarında sonuçlar alınıyor. 7 ameliyathaneyi bünyesinde bulunduran Medical Park Bursa Hastanesi her türlü ameliyat ve tedaviyi de uluslararası standartlarda gerçekleştiriliyor" açıklamasında bulundu. 


Bursa Kent


Geri Dön