28 / 03 / 2024

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, "Bursa'da Termal turizmi, inanç turizmi, kültür, doğa turizmi imkanları var. Bunların içine sağlık turizmini katabilirsek çok farklı bir açılım sağlayacağız" dedi

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Bursa Muradiye Parkı açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin 'Yeşil Bursa' kimliğine katkı sağlayacak olan ve bölgeye değer katan Muradiye Parkı'nın kısa süre sonra açılacağını söyledi...

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

TOKİ statları 2016'nın en iyileri oldu!

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir Haberi

Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir


Her alanda olduğu gibi profesyonelleşmenin Sağlık Turizmi alanında da çok önemli olduğunu vurgulayan Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, "Bursa'da Termal turizmi, inanç turizmi, kültür, doğa turizmi imkanları var. Bunların içine sağlık turizmini katabilirsek çok farklı bir açılım sağlayacağız. Ancak tüm bu alanların birlikte koordinasyonu ve olayın profesyonel yürütülmesi çok önemli,, dedi. Medikal Park Bursa Hastanesi hakkında da bilgi veren Demir, Medicalpark grubu olarak 1995 senesinde ilk hastane olarak açıldıklarını söyledi. Demir, 21 katlı ve 214 yatak kapasiteli hastanenin en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Sedat Demir, "Medical Park Bursa Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Göz, KBB, Genel Cerrahi ile Plastik Cerrahi, Göğüs Cerrahi...