19 / 04 / 2024

Segment İnşaat apartmanları yeniden yorumluyor!

Segment İnşaat apartmanları yeniden yorumluyor!

Segment İnsaat, Beyoglu, Galata, Tünel, Nisantası, Maçka ve Besiktas gibi semtlerde tasarım yönü güçlü, bir yasam tarzı yaratıyor



Gayrimenkul konusunda özgün projeler gelistiren Segment Insaat, projelerine farklılıklar yaratarak devam ediyor. Gelistirdikleri "Apartıman" konsepti ile Beyoglu, Galata, Tünel, Nisantası, Maçka ve Besiktas gibi semtlerde tasarım  yönü güçlü, modern hayatın ihtiyaçlarını dikkate alan bir yasam tarzı yaratıyor.

`´Apartıman´´ın MUHTESEM DÖNÜSÜ

1900´lerin basında Gümüssuyu, Maçka, Nisantası gibi semtlerde yapılan birçok bina, Türkçe ile uyumunun saglanması itibariyle `apartıman´ olarak adlandırılmıstır. Mimari tipolojisi itibariyle dönemlerinin simgesi olan apartımanlar Segment insaat tarafından yeniden gündeme geliyor. Istanbul kent merkezlerinde hem eski yapıların restorasyonu, hem de yeni insaatlar kapsamında; konut ve ofis fonksiyonlarına yönelik bina projelerini, `apartıman´ üst baslıgı altında hayata geçiriyorlar.

Segment Insaat tarafından gelistirilen `Apartıman´ konsepti ; kentin ulasım ve sosyal olanaklarını, binanın güvenligi ve farklı hizmetleriyle birlikte, konfor içinde sunan gayrimenkul projeleri olarak tanımlanıyor. Projeler, bulundugu lokasyonda, konumu, hikayesi, mekan kurgusu, sıra dısı mimarisi ile nirengi noktaları yaratan özgün yapılar olarak ifade ediliyor.

Kent dokusunun içinde yer alan bu çagdas yapılarda, tüm ihtiyaçlar, günümüzün gerektirdigi modern kosullarla ve maksimum seviyede saglanırken bir yasam kültürünün elde edilmesinin sözü tutuluyor.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Segment inşaat "Apart(ı)manları yeniden yorumluyor

Segment İnşaat, geliştirdiği "Apartıman" konsepti ile Beyoğlu, Galata, Tünel, Nişantaşı, Maçka ve Beşiktaş gibi semtlerde tasarım yönü güçlü, modern hayatın ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaşam tarzı yaratıyor

Gayrimenkul konusunda özgün projeler geliştiren Segment İnşaat, 'Apartıman' projesiyle farklılıklar yaratıyor. Modern hayatın ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaşam tarzı yarattıklarını söyleyen Segment İnşaat Yönetim Kurulu Serdar Garan, Beyoğlu, Galata, Tünel, Nişantaşı, Maçka ve Beşiktaş gibi semtlerde tasarım yönü güçlü bir projelri geliştirdiklerini belirtti.

Simge haline gelen apartımanlar

20 yüzyılın başında Gümüşsuyu, Maçka, Nişantaşı gibi semtlerde yapılan ve Türkçe ile uyumunun sağlanması ile hayatımıza 'apartıman' olarak giren binalara Segment İnşaat farklı bir yorum katıyor. Mimari tipolojisi itibariyle bir simge haline gelen apartımanlar, Segment İnşaat tarafından yeniden gündeme geliyor. İstanbul kent merkezlerinde hem eski yapıların restorasyonu, hem de yeni inşaatlar kapsamında konut ve ofis fonksiyonlarına yönelik bina projelerini 'apartıman' üst başlığı altında hayata geçirdiklerini söyleyen Segment İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Garan, "Kent dokusunun içinde yer alan bu çağdaş yapılarda; apartımanlarda tüm ihtiyaçlar, günümüzün gerektirdiği modern koşullarla ve maksimum seviyede sağlanırken bir yaşam kültürünün elde edilmesinin sözü tutuluyor" dedi.

İlk proje Meşrutiyet Caddesi'nde İstanbul'

un belli semtlerinde konumlanacak Apartıman konseptli projelerde Segment inşaat'ın bir ikamet alanı yaratmanın ötesinde güçlü hedefleri olduğunu kaydeden Garan, yarattıkları konsept hakkında 'Çağdaş ancak duygularını yitirmemiş, estetik ve fonksiyonel bir formda yorumladık' diyor.
Sabah Emlak


Geri Dön