28 / 03 / 2024

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.



Merkeze sağladığı hizmetleri kırsal alandaki mahallelere de götüren Şehitkamil Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi'nde yer alan habere göre, mahalle halkının birçok ihtiyacını sosyal tesisler aracılığıyla karşılayan Şehitkamil Belediyesi, kısa süre önce Altınova Mahallesi’nde inşaatına başladığı modern ve çok amaçlı sosyal tesisi hizmete hazır hale getirdi. Toplam 2 katlı olan Altınova Sosyal Tesisi, 250 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edildi. Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, muhtarlık bürosu, mutfak, WC ve abdest alma yerleri yer alıyor.


BAŞKANIMIZ, BİZE GÜZEL BİR SOSYAL TESİS YAPTI

Özellikle taziye konusunda sıkıntı yaşandığını ifade eden Altınova Mahalle Muhtarı Ahmet Memili, yapılan sosyal tesis ile bu sorunun çözüldüğünü söyledi. Yapılan hizmetlerle tüm sorunların çözüldüğünü belirten Muhtar Ahmet Memili, şu açıklamaları yaptı:

“Öncelikle Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Burada çok kötü bir taziye evi vardı. İlk olarak köü taziye evi yıkıldı. Başkanımıza müracaat ettim. Yeni bir sosyal tesis yapılması yönündeki talebimi olumlu karşıladılar. Sağ olsun Başkanımız, bize güzel bir sosyal tesis yaptı. Artık yeni yapılan sosyal tesisi kullanacağız. Çok memnunuz, emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederiz. Mahallemizdeki neredeyse arazi yollarının tamamı açıldı. Araç gitmeyen arazi kalmadı. İnanın önceden hayvanlarla bile arazilerimize gitmekte zorlanıyorduk. Şimdi ise herkes arabası, motoruyla arazisine rahatlıkla gidebiliyor. Mahallemizin içerisindeki yollar asfaltlandı, kilit taşı yapılacak noktaların tamamı yapıldı. Açılan kuyu sayesinde su sorunumuz çözüldü. Allah, emeği geçenlerden razı olsun.”


Geri Dön