25 / 04 / 2024

Şehitkamil 29 Ekim Sosyal Tesisi tamamlandı!

Şehitkamil 29 Ekim Sosyal Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.



 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’ne yapılan ve içerisinde 2 bay ile 2 bayan taziye evinin yer aldığı Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisi ile muhtarlık binası tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sosyal tesisi yerinde denetleyen Şehitkamil Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hizmetlerin mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Yaptığı birbirinden önemli yatırımlarla 29 Ekim Mahallesi’nin havasını değiştiren ve mahalle sakinlerinin istifade edeceği çok nitelikli hizmet binalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunan Şehitkamil Belediyesi, mahalle sakinlerinin yüzünü de güldürdü. Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisi ile muhtarlık binasını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti.

29 Ekim Mahallesi’nde inşaatına başlanan Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesis, kısa süre içinde tamamlandı. 1310 metrekare kapalı alana sahip, 2 katlı olarak yapılan sosyal tesis içerisinde; iki bay ve iki bayan taziye evi, 4 mutfak, 4 mescit, 4 lavabo ile birlikte geniş bir kullanım alanı mevcut. Sosyal tesisin yan kısmında ise park sorununun yaşanmaması için açık otopark inşa edildi. Sosyal tesis çevresinde oturma alanları ve yeşil alan da yapıldı

 


Geri Dön