29 / 03 / 2024

Şehitkamil Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi açılıyor!

Şehitkamil Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’ne yaptığı ikinci sosyal tesisi tamamladı. Halkın birçok ihtiyacına tek noktadan hizmet verilecek Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.




Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’ne yaptığı ikinci sosyal tesisi tamamladı. Halkın birçok ihtiyacına tek noktadan hizmet verilecek Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.


EN BÜYÜK TAZİYE EVİ YAPILDI


Sosyal tesis konusunda çığır açan Şehitkamil Belediyesi, örnek olacak çok fonksiyonlu modern Seyrantepe 2 Sosyal Tesisinin yapımını bitirdi. Aynı anda birçok ihtiyacın karşılanabileceği Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, kısa süre sonra vatandaşa hizmet verecek. 2 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip sosyal tesis 3 katlı olarak inşa edildi. Sosyal tesis kompleksi içerisinde; aile sağlığı merkezi, etüt merkezi, bay-bayan taziye evi, market, kasap, fırın olacak. Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, Şehitkamil ilçe sınırları içerisindeki en büyük bay - bayan taziye evini bünyesinde barındırıyor. Seyrantepe mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, devasa büyüklükte yapılan sosyal tesisin kendilerine büyük fayda sağlayacağını söyledi. Yapımının kısa sürede tamamlanmasının memnuniyet verici olduğunu dile getiren mahalleli, birçok ihtiyaçlarını tek merkezden karşılayabileceklerinin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Mahalle halkı, hizmetleri dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.


 


DEVASA SOSYAL TESİSİN EŞİ, BENZERİ YOK


Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetleri değerlendirdi. Yapılan ikinci sosyal tesisin ilçe genelinde eşi benzeri olmadığını söyleyen Muhtar Mehmet İnce, “Şehitkamil Belediyemiz, ihtiyaçtan dolayı mahallemize ikinci sosyal tesisi inşa etti. Bu sosyal tesisimiz çok fonksiyonlu olarak yapıldı. Alt kısımda aile sağlığı merkezi var. Ayrıca alt kısımda insanların temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri fırın, market, kasap gibi dükkanlar bulunuyor. Üst kısımda aile merkezi ile bay-bayan taziye evimiz var. 3 yıldan bu yana bu mahallede muhtar olarak hizmet veriyorum. 3 yıldır da Şehitkamil Belediyemiz, mahallemize önemli hizmetler sağladı. Şehitkamil Belediyemiz, tüm birimleriyle bizim yanımızda, destekçimizdir. Mahallemize inşa edilen devasa sosyal tesisin eşi, benzeri yok. Bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Allah, kendilerinden razı olsun” dedi.


 


HER TÜRLÜ İHTİYACIMIZA CEVAP VERİLİYOR


Hizmetler konusunda gereken çalışmaların hızla yapıldığını vurgulayan Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, inşa edilen ikinci sosyal tesisin mahalleliye önemli faydalar sağlayacağını kaydetti. Muhtar İnce, “Bugüne kadar Şehitkamil Belediyemizden hangi hizmeti istediysek hemen gereğini yaptılar. Bu yüzden kendilerine şahsım ve mahallelim adına çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz, her türlü ihtiyacımıza cevap veriyor. Şehitkamil Belediyemizin mahallemizde çalışmaları devam ediyor. Mahallemizin nüfusu çok fazla. 40 bin nüfuslu bir mahallemiz var. Yapılan ikinci sosyal tesis, her konuda mahallelimizi rahatlatacak” ifadelerini kullandı.



Şehitkamil Belediyesi



Geri Dön