25 / 04 / 2024

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin Mart toplantısında imar konuşuldu!

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin Mart toplantısında imar konuşuldu!

Şehitkamil Meclisi Mart Ayı 2. birleşim toplantısı yapıldı. Şahinbey Meclis Başkanı Fadıloğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan 8 madde görüşüldü.




Şehitkamil Belediye Meclisi Mart Ayı 2. birleşim toplantısı gerçekleştirildi. Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan 8 madde görüşüldü.

BURASI AĞAÇLIK ALAN

Gündemin 1. maddesinde yer alan Güvenevler Mahallesi’ndeki İçme Suyu Tesisleri Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı’nın imar plan değişikliğine yönelik konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Bu alanda su deposu ve su deposu koruma alanları var. Su deposunun bulunduğu yer değil, ağaçlık olan bir alan.” dedi. Madde, 7 red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

DERDİMİZ NEGATİF YERLERİ ORTADAN KALDIRMAK

Batıkent ve Atatürk Mahallelerinde imar planı değişikliği yapılacak bölgede yer alan paftaların bir çocuk parkı olarak göründüğünün söylenmesi üzerine konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Yapılan yer özel mülkiyet değil, kamusal alan bu nedenle bir an önce harekete geçilmesi gerekiyor. Daha önce kötü durumda olan parkları temizledik. Bizim derdimiz özellikle şu dönemin içerisinde şehrin içerisindeki negatif yerleri ortadan kaldırmak ve düzgün bir alan elde etmek. Bunu yapabilirsem, benim için büyük bir başarı. Ben burada resmi bir kurum alanına düzenli bir şekilde planlama yaparak, nitelikli Gaziantep’e yakışacak bir bina yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Madde 6 red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemde yer alan 8 maddenin 2’si oy çokluğu ile 6’sı ise oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısının 03 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da yapılacak.


Gaziantep Güneş


Geri Dön