25 / 04 / 2024

Şehitkamil'de sosyal tesis olmayan mahalle kalmayacak!

Şehitkamil'de sosyal tesis olmayan mahalle kalmayacak!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Göksüncük Mahallesi’nde yapımı devam eden Sosyal tesis inşaatını inceledi.




Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Göksüncük Mahallesi’nde yapımı devam eden Sosyal tesis inşaatını inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirterek “Adım adım bütün mahallelerimize sosyal tesis yapacağız diye söz vermiştik. Göksüncük Mahallemize ’de çok nitelikli bir sosyal tesis yapıyoruz” dedi.


SOSYAL TESİSİ OLMAYAN MAHALLE KALMIYOR


Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis yapımlarına devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Göksüncük Mahallesi’nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirterek, “Mahallemize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Şuanda Göksüncük Mahallesinde yapımı devam eden Sosyal Tesisin incelemelerini yapıyoruz. Allah Razı olsun daha önce vatandaşlarımız burada güzel bir cami yapmışlardı. Caminin yanında küçük bir muhtar odası vardı. Fakat ihtiyaca cevap vermiyordu. Biz daha önce adım adım bütün mahallelerimize sosyal tesis yapacağız diye söz vermiştik. Göksüncük Mahallemizde de eski yapıyı yıktık, yerine çok nitelikli bir sosyal tesis yapıyoruz. Alt katında bayanlar, üst katında erkeklerin yararlanabileceği kottan da faydalanarak, bayanlar caminin bahçesine intikal etmeden, dışardan geçebilecek şekilde sosyal tesise ulaşacaklar. Üst kattan hizmet alacak erkekler ise, cami kotundan hareket ederek, hem camiyle bütünleştirecek şekilde hem de taziye evi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu planlarımızı da bildiğiniz üzere bir de muhtar odası yapıyoruz. İnşallah en kısa sürede sosyal tesisimizi tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız. Ben şimdiden bu sosyal tesisin Göksüncüklu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUNUZ


Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren Göksüncük Mahalle Muhtarı Ahmet Sarıoğlu, “Mahallemizde bir sosyal tesise ihtiyacımız vardı. Şehitkamil Belediye Başkanımızdan mahallemizde bir sosyal tesisin yapılması konusunda daha önce söz almıştık. Başkanımızda bize yer temin edilmesini istemişti. Camimizin önünde bulunan muhtarlığımızı ve lojmanımızı yıkarak, yer temini yaptık. Şehitkamil Belediyemiz de hız kesmeden çalışmalarına başladı. Şuan sizlerin de gördüğü gibi çalışmalar devam ediyor. Bugün de Başkanımız mahallemizi ziyaret ederek, tesisin incelenmesini yaptı. Yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Mahallelerine sosyal tesisin kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren mahalle sakinleri ise Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.


Şehitkamil Belediyesi 


Geri Dön