23 / 04 / 2024

Sektör temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

Sektör temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.



KÜRESEL bir durgunluk ve yavaşlamanın yaşandığı dünya ekonomisi, resesyon ile boğuşurken, jeopolitik konumu dolayısıyla Türkiye, lojistik fırsatlarıyla yatırımcıların cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Her yıl yüzde 3-4 arası bir büyüme sergileyen ekonominin lokomotif sektörü ise inşaat. Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar, Türkiye'de özellikle nitelikli ve kaliteli inşaat projelerine ortak olmak için yarışıyorlar. İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR'da 8 Kasım'a kadar sürecek. Fuarda Emin Şirketler Grubu, tamamen kendilerinin mühendislik ürünü olan elektrikli otomobil ve elektrikli motosikletlerinin de lansmanını gerçekleştirdi. 


EMİN ÜSTÜN: EVİ OLMAYAN KİMSE KALMAYACAK 

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, emlak sektörünün buluşma zirvesi fuarda standlarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyerek, "Şirketler grubumuzla birçok sektöre yönelik faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Emin Evim, elbirliği ve güçbirliği ile insanlarımıza elindeki imkan kadar ödeme sistemini sunarak, faizsiz, kredisiz, kolayca ev ve tapu sahibi olmanın fırsatlarını sunmaya devam ediyor" dedi. Üstün, elektrikli otomobilleri için ise "Türkiye'nin inovatif ve katma değeri yüksek sektörlerde yatırımlarını büyütmesi ve özellikle otomotiv sektöründe kendi markamızı üretecek bir kapasiteye ulaşmalıyız" dedi. 


EYÜP AKBAL: FUAR CANLI GEÇİYOR 

Fuzul Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, fuarın kendileri açısından önemli bir açılımı getirdiğini belirterek, "Ürettiğimiz her projeye değer katıyoruz. Nitelikli, kaliteli projelerimizle insanlarımıza istedikleri şekillerde yatırım yapma, konut sahibi olma imkanını sunuyoruz. İnşaat sektörü, Türkiye ekonomisinin katma değeri en yüksek lokomotif sektörlerinden birisidir" dedi.


YUSUF KATIPOĞLU: KONSEPT TASARLIYORUZ 

Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu, Türkiye'de birçok lokasyonda çok nitelikli projeleri yabancı yatırımcıların koordinasyonuyla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Koordine ediyoruz, tasarlıyoruz, fizibilite yapıyoruz, inşaat çalışmalarını arsasından itibaren yapıyoruz ve pazarlamasını gerçekleştiriyoruz. Türkiye, özellikle yabancı yatırımcılar açısından bir güvenli liman hüviyetini sergiliyor" dedi. 


ATİLLA YILMAZ: KİRAZLI KORU EVLERİNE İLGİ BÜYÜK 

Marya Yapı ve İnşaat Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz da, geçtiğimiz günlerde Bağcılar'da başladıkları Kirazlı Koru Evleri'nin tanıtımını gerçekleştirdikleri fuarın kendileri için güzel geçtiğini belirtti. 


Milli Gazete


Geri Dön