19 / 04 / 2024

ByGroup Sultanbeyli'de geniş ailelere yönelik proje geliştiriyor!

 ByGroup Sultanbeyli'de geniş ailelere yönelik proje geliştiriyor!

Kalabalık aileleri merceğine aldı. 3+1 ve 4+1 tipi dairelerin yoğunlukta olduğu ByConcept'te 3+1 evler 290 bin liradan başlıyor



ByGroup Sultanbeyli'de hayata geçirdiği ilk konut projesinde kalabalık aile yapısına yönelik proje geliştirdi. Birçok inşaat firmasının aksine projenin genelinde kalabalık aileleri hedefine alan ByGroup, farklı büyüklüklerde 3+1 ve 4+1 tipinde ev yaparak nokta atışı yaptı. ByGroup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Bayraktar büyük ve kalabalık ailelere yönelik ev yapma nedenini "Sektörde yatırım amaçlı olarak ev inşaatlarının artış gösterdiğini gördüm. Ancak kalabalık ailelerde uygun fiyatlı büyük evlere ihtiyaç duyuyordu. Bu nedenle kalabalık aileler için oda sayısı fazla olan ama fiyatı satın alınabilecek ölçülerde bulunan evler yapmaya karar verdik. Tabi bunu yaparken yalnız yaşayan, emekli çift ve yatırımcı gruplarını da göz ardı etmedik. Onlar içinde projede farklı metrekarelerde daireler geliştirdik. Teslimatlar 2014 yılının ilk çeyreğinde yapılacak" şeklinde sıraladı.


4+1 420 bin lira


Yaklaşık 6 bin metrekare yeşil alana sahip ByConcept'te inşa edilen 3+1 ve 4+1 daireler, sahip oldukları yeşil alanlarla da dikkat çekiyor.  Projede kişiye özel bahçe olanaklarının yanı sıra çocuk parkı, sosyal tesisleri ve oyun odalarıyla çocuklu ailelere hayatı kolaylaştıran seçenekler sunuyor.


3+1 tipi dairelerin büyüklükleri 112 ile 156 metrekareden başlıyor. Fiyatlar 290 bin lira ile 380 bin lira arasında değişiyor. 4+1 daireler 155 ile 186 metrekare arasında olup, fiyatlar 420 bin liradan başlıyor ve 548 bin liraya kadar çıkıyor. Normal kat ve bahçe katı olarak ayrılan 3+1 daireler, projede köşe kısımlarda yer alarak güneşten daha fazla faydalanma imkânına sahip. Dubleks olarak inşa edilen 4+1 daireler ise blokların en üst katında yer alıyor.


185 metrekare bahçesi var


Dubleks daireler için balkon veya teras seçenekleri sunulurken bahçe katları için şahsa özel kullanılabilir bahçe alanı bulunuyor. Bahçelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 185 metrekare.  Bloklarda terasların büyüklükleri ise 15-21 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


40 ay sıfır faiz


Sosyal alanlar içerisinde havuz, Fin Hamamı, sauna ve restoranlar yer alıyor. Yeşil teknoloji ile enerjide verimlilik sağlanacak projede ortak alanlar güneş enerjisiyle aydınlatılıyor. Üç blok ve 326 konuttan oluşan ByConcept Projesi'nde en düşük metrekareli dairelerin fiyatı 79 bin 850 liradan başlıyor. Konut alıcıları için yüzde 1 peşinat, sıfır faiz ve 40 ay vade gibi çok cazip ödeme imkanları sunuluyor.


HABER: EMİNE AÇAR / BUGÜN GAZETESİ



Geri Dön