26 / 04 / 2024

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, son dolar yorumu ile bu kez herkesi şaşırttı. Selçuk Geçer'in açıklamaları sosyal medyada da olay oldu



Yaptığı dolar tahminleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü ekonomist bu kez herkesi şaşırttı.

Son dönemde dolar denilince akla gelen isimlerin başında gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer çok konuşulacak açıklamalarına bir yenisini daha ekleyerek herkesin ağzını açık bıraktı.

Kendi Youtube kanalında yayınladığı video ile dolar yatırımcılarına seslenen para ve piyasalar uzmanı Selçuk Geçer, ezber bozan açıklamalarda bulundu.

DOLARDA DÜŞÜŞ YAŞANACAK!

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!

Son dönemde Dolar kuru Euro karşısında büyük değer kazanmış bu durum AB ülkelerinde de şaşkınlığa yol açmıştı.

Doların artık daha fazla yükselme şansını olmadığını belirten Selçuk Geçer, ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesini işaret etti.

Geçer, dolar karşısında diğer para birimlerinin atağa geçeceğini belirterek, ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum'' dedi.

DOLAR ENDEKSİ NEDEN YÜKSELEBİLİR?

Dolar endeksin enflasyon nedeniyle gerileme beklediğini açıklayan Selçuk Geçer, doların yükselme ihtimali için ise şunları söyledi:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön