25 / 04 / 2024

Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı!

Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı!

Selçuk Geçer, doların 40 TL'ye kadar yükseleceğini savunarak döviz kuru yatırımcılarıyla tarih paylaştı.



Dolar ile ilgili tahmin ve öngörüleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve yatırımcılarda büyük heyecan uyandıran Selçuk Geçer, elinde dolar olan, birikim yapan vatandaşları uyararak çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

Kişisel sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan deneyimli ekonomist, doların 40 TL'ye kadar yükseleceğini iddia ederek tarih paylaştı.

Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı!

2022 SONUNU İŞARET ETTİ

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer yayınladığı yeni videoda dolar kurunun düşeceğini söyleyenlerin dalga geçtiğini belirtti. Selçuk Geçer, doların 12 TL ve 18 TL olacağına inanmayanların Şimdi de 30 TL – 40 TL olacağına inanmadığını ifade etti.

Ancak korkunun ecele faydası olmadığını belirten Selçuk Geçer, doların yılbaşından önce 30 TL ardından da 40 TL seviyelerine kadar yükseleceğini iddia etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön