27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, son dolar yorumu ile bu kez herkesi şaşırttı. Selçuk Geçer'in açıklamaları sosyal medyada da olay oldu



ABD'de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse -ki düşük bir ihtimal- o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz.

YIL SONU İÇİN YENİ TAHMİN

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!

Öte yandan ekonomist Selçuk Geçer, yıl sonu içinde son tahminini açıkladı.

Dolar endeksin enflasyon nedeniyle gerileme beklediğini açıklayan Selçuk Geçer, doların yükselme ihtimali için ise şunları söyledi:

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını söyleyen Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkabileceğinin de altını çizdi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Kasım 2022 tarihinde saat 18.37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.61 Türk Lirası, euro 19,25 Türk Lirası, altının gramı ise bin 59 Türk Lirası değerinde.

Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili sıcak açıklama

'Dolar trenini kaçırmayın' diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

İslam Memiş uyardı, 'Çok yakın zamanda!"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön