23 / 04 / 2024

Selçuk Geçer duyurdu! İşte doların fırlayacağı tarih!

Selçuk Geçer duyurdu! İşte doların fırlayacağı tarih!

Para piyasalarının kahini Selçuk Geçer, doların 20 TL barajını aşması için kasım ve aralık ayına işaret etti.



Döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde tüm dikkatleri üzerine çeken ve yüksek isabetli tahminleriyle BDDK'nın hakkında suç duyurusunda bulunduğu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarla ilgili çarpıcı bir yorumda daha bulundu.

Milli Gazete'nin haberine göre, kasım ve aralık aylarını işaret eden deneyimli ekonomist, 20 TL barajının aşılacağını öne sürdü.

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını her fırsatta dile getire Geçer, Kasım ve Aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkacağının altını çizdi.

Selçuk Geçer duyurdu! İşte doların fırlayacağı tarih!

Geçer, "Merkez Bankası beklenti anketindeki hedefler gerçekçi değil ama onlar da yıl sonuna yakın yüksek dolar kurunu konuşmaya devam ederler." ifadelerini kullandı.

Geçer, aynı zamanda dolar kurunun yükselişine devam edeceğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön