26 / 04 / 2024

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yıl sonu tahmini! Yeni analinizini yıl sonunda bu seviyelerde olacak diyerek açıkladı... Yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu!



Dolar kurunda yaşanan hareketlilik tüm hızıyla devam ederken yorumları ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve dolar kahini lakabıyla tanınan ekonomist Selçuk Geçer’den yeni ve kritik açıklamalar geldi. Selçuk Geçer, dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı.

Ekonomist Selçuk Geçer Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası anketi ile beraber açıklama yaptı. İşte Selçuk Geçer’in flaş açıklamaları…

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Gerçek Gündem'den alınan bilgiler doğrultusunda dolar için yüksek tahminlerde bulunan Selçuk Geçer için BDDK tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Selçuk Geçer, dolar için kritik açıklamalarda bulundu. Dolar fiyatının yıl sonunda ne kadar olacağını açıklayan Geçer, açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. İşte Selçuk Geçer’in o açıklamaları…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön