26 / 04 / 2024

Selçuk Sukas, Emiroğulları İnşaat'a transfer oldu!

 Selçuk Sukas, Emiroğulları İnşaat'a transfer oldu!

İstanbul inşaat sektörünün başarılı satış müdürlerinden Selçuk Sukas artık Bursa'da. Bursa ‘ da yirmi yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Emiroğulları inşaat; İstanbul firmalarını ekarte ederek Selçuk Sukas’ın Bursa'ya transferini gerçekleştirdi



İstanbul ‘ da nitelikli konut projelerinde uzun yıllardır satış müdürlüğü yapan ve danışmanlık hizmeti veren Sukas, iddialı bir giriş yaptığı Bursa konut piyasasının tüm alışkanlıklarını değiştirmeyi amaçlıyor. İlk olarak son teknolojinin kullanıldığı profesyonel satış ofisini ve satış ekibini kuran Sukas ayağının tozuyla mevcut projelerin satışına başladı. Sukas, Bursa ‘ da çok ciddi projeleri hayata geçireceğiz.  Emiroğulları İnşaat’ı kentin bir numaralı firması haline getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi. Bursa’ya kalıcı olmak için geldiğinin altını çizen Sukas, tamamı Bursalılardan oluşan genç ve dinamik bir ekip oluşturduğunu ifade etti. 


BURSALILAR GİBİ DÜŞÜNÜYORUM


Bursa ‘ ya geldikten sonra benim için ilk etapta önemli olan Bursalı gibi düşünmek, Bursalı gibi bakmak ve görmekti, bu anlamda da ciddi yol katlettiğimi düşünüyorum.

Yaptığım önemli analizlerden biride Bursa ‘nın potansiyelinin mevcut inşaat firmaları tarafından yeterince değerlendirilemediği, Bursa’yı karış karış geziyorum, yapılan nitelikli ya da niteliksiz konut projelerini inceliyorum, vardığım sonuç şu bu şehirde çok daha fazla potansiyel var ve ben bu potansiyelin doğru projelerle nasıl değerlendirilmesi gerektiğini çok iyi biliyorum. Bursa ‘ nın genelinde bölge ayırt etmeksizin müsait tüm arsaların datasını çıkartıyoruz Bölgelere göre yapılacak projelerin kurguları birbirinden çok farklı olacak. Hepsinin hitap edeceği kitle farklı olacak.


SATIŞA BAŞLADIK


Emiroğulları İnşaatın nilüfer ilçesinde çalı ve demirci de kurguladıkları projelerin satışlarını kısa sürede tamamladıklarını belirten Sukas ; ilk etapta Osmangazi bölgesinde seksen altı ve yüz elli 

Dairelik iki projenin lansmanını yapacaklarını, akabinde Bursa’nın genelinde farklı konut projelerinin başlayacağını belirtti.



Geri Dön