26 / 04 / 2024

Selin Evleri fiyat listesi!

Selin Evleri fiyat listesi!

Firma: Şenka İnşaat

Proje: Selin Evleri

Selin Evleri fiyat listesi 'ne göre projedeki dairelerin metrekaresi 2 bin liradan başlayarak satılıyor. 2 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı Selin Evleri 'nde banka kredisi kullanılarak daire alınabiliyor...




2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerine sahip olan  Selin Evleri   projesi  240 adet daireden meydana gelecek şekilde  Şenka İnşaat  girişimi ile hayata geçirildi.  6 katlı olarak tasarlanan 7 bloktan oluşan Selin Evleri projesinin satışları sürüyor. 


Selin Evleri fiyat listesi ile ilgili bilgiler haberimizin devamında belirtiliyor. Selin Evleri projesinin inşaat alanı 20 bin 746 metrekareye ulaşıyor. 2 oda 1 salon dairelerin tamamının satış sürecinin sona erdiği Selin Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar şöyle: 


Selin Evleri fiyat listesi!


Selin Evleri fiyat listesi: 


Selin Evleri fiyat listesi 'ne göre projenin dairelerinde metrekare birim fiyatları 2 bin liradan başlıyor. Selin Evleri fiyat listesi 'ne daha detaylı olarak 0212 852 32 52 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz.  Selin Evleri projesinde yer alan dairelerin alan büyüklüğü 115 metrekare ile 150 metrekare arasında değişim gösteriyor.


Selin Evleri fiyat listesi!


Selin Evleri ödeme planı: 


Selin Evleri projesindeki daireler için banka kredisi kullanmak mümkün. Bunun için dairenin yüzde 25'lik kısmı peşin ödeniyor kalan miktar ise vadelendiriliyor. 


Telefon: 0212 852 32 52 

Web: http://www.selinevleri.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön