19 / 04 / 2024

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.



İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor. Seranit Grup, 20-23 Ekim tarihleri arasında Beyoğlu Tomtom sokakta gerçekleşecek etkinliğin sanat sponsoru oldu. Küratörlüğünü Bahar Korcan’ın üstlendiği toplam 50 standın yer alacağı etkinlikte, 30’a yakın mağazada 100’ün üzerinde tasarımcı bir araya gelecek. Her yıl yapılması hedeflenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinlik, tasarım dünyasına ilham verecek.


4 günde 5 bin kişi ziyaret edecek

Tomtom Kaptan Sokak etrafındaki 4 farklı mekanın yanı sıra bölgenin çeşitli mekânlarında festival havasında geçecek organizasyonda; tasarımcıların moda, aksesuar, dekorasyon, grafik, yeme-içme kategorilerinde tasarım örnekleri keşfedilecek. 4 günde 5 bin ziyaretçinin katılımının hedeflendiği etkinlikte, ziyaretçiler, tasarım sohbetleri ve atölyeler ile alanında profesyonel isimlerle buluşabilecek. “Tasarım Tomtom Sokakta” ayrıca İKSV Tasarım Bienali Yaratıcı Mahalleler Paralel programında yer alacak.


“Tasarım Tomtom Sokakta”nın Yaratıcı Direktörü olarak Bahar Korçan, evrende var olmuş her parçanın birbiri ile olan iletişimi sonucu, herkesin bütünü oluşturan elemanlar olduğundan hareket ederek hazırladığı bir tasarımla ziyaretçiler ile buluşacak.  İpler ile hazırlanan ve tüm sokağa yayılacak enstalasyon, herkesin birbirine bağlı olduğunu hatırlatıyor. 


Tasarım Tomtom Sokak’taki mekânlar ise; Tomtom Garaj, İtalyan Lisesi, Tomtom Gardens Avlusu, Tomton Kaptan Sokak, Boğazkesen Pop-Up Mağazalar, Tomtom Mahallesi Katılımcı Mağazaları’ndan oluşuyor.


Geri Dön