24 / 04 / 2024

Sergey Brin'den 6 tavsiye!

Sergey Brin'den 6 tavsiye!

Google'ın kurucularından biri olan Sergey Brin'den altından da değerli 6 tavsiye! Hemen bakın! İşte bütün ayrıntılar...



Kısa zamanda dünyanın en zengin işadamları arasına adını yazdırmayı başaran Sergey Brin'in başarı öyküsü ve tavsiyeleri size de ilham kaynağı olacak.

Sergey Brin, 1993-1995 yıllarında hayatını değiştiren Larry Page ile tanışır. Doktorasını Stanford Üniversitesi'nde yaptı. 

İkili piyasada  arama motorları yerine daha kullanışlı bir marka yaratmak için çalışmaya başlar. Başarıları tesadüfi değil, Sergey Brin'in başarı öyküsünün birçok sırrı var. 

Harika bilgisayar icatları yapmak, çok iyi  bilgisayar ve matematik bilgisi gerektirir. Küçük yaşlardan itibaren matematiğe olan ilgisini ve sevgisini dile getiren Sergey Brin, çocukken matematiğin hep en iyisi olduğunu söylüyor. 

Başarısının ve yeteneğinin farkında olan Sergey Brin, üniversite tercihini de bu yönde yapıyor. Maryland Üniversitesi matematik ve bilgisayar bölümlerinde lisans hayatını tamamlıyor.

Başarısının ve yeteneğinin farkında olan Sergey Brin, bu doğrultuda bir üniversite seçer. Maryland Üniversitesi'nden matematik ve bilgisayar alanında lisans derecesine sahiptir. Bilimsel ilerlemesini sürdürmek için Amerika Birleşik Devletleri'nin en başarılı okullarından biri olan Stanford Üniversitesi'nde doktorasına başlar. 

Google ın kurucusu Larry Page den elmas değerinde 8 tavsiye!Brin ve Page başlangıçta küçük ölçekli işler yaptılar ve 1995'te BackRub adlı bir arama motoru geliştirdiler. 
BackRub'ın analiz tekniği, okul ve analistleri tarafından oldukça değerlidir. Ancak BackRub, geliştirmek ve çalıştırmak için bir sunucu gerektirir. O sırada öğrenci olan Brin ve Page'in bir sunucu satın almaya gücü yetmez. Bu nedenle, zayıf bir bilgisayarla çalışmak zorunda kalıyor. Google'ın ilk ofisleri olan yurt odalarında ucuz terabayt diskler kullanmaya başlarlar. 

Sergey Brin mali zorlukların kendisini ve projesini durdurmasına izin vermez. Çalışmalar devam ederken, Brin hala bir yatırımcı arıyor. Brin, hikayesini herkese ilham verecek şekilde anlattığında büyük sorunları çözmenin her zaman  daha kolay olduğunu söylüyor. 

Tüm bu zorlukların üstesinden gelmeye devam eden Sergey Brin sonunda bir yatırımcı bulur. Ancak yatırımcı, çekin yazılabilmesi için resmi bir şirket olması gerektiğini söylüyor. Böylece Brin ve Page Google'ı resmi olarak kuruyor yani kurmak zorunda kalıyor.

İkili sahip oldukları tüm parayı ve yatırımcıdan aldıkları parayı riske atarak arama motoru için çalışmalarını hızlandırır. Aynı zamanda doktoralarının ortasında bu şirketten ayrılırlar. Brin çalışmanın, fedakarlığın ve özgüvenin önemini ifade ederken; sorunları abartmadığını ve yaygara koparmadan tek tek çözdüğünü söylüyor.

İşte başarıdan başarıya koşan Sergey Brin'den birbirinden eşsiz tavsiyeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön