25 / 04 / 2024

Setenay Yüksel Olguner: Bursa Yeni Türkiye'nin minyatürü!

Setenay Yüksel Olguner: Bursa Yeni Türkiye'nin minyatürü!

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Jeofizik Mühendisi Setenay Yüksel Olguner, "Bursa ve çevresinde mutlaka deprem bekleniyor. Onun için kentsel dönüşümü çok önemsiyorum" dedi.



Kent Gazetesi'ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Setenay Yüksel Olguner, siyasetin için her zaman olmak istediğini dile getirerek, doğru zamanı beklediğini belirtti.

 

istanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezun olarak jeofizik mühendisi olduğunu ifade eden Olguner, "Bursa ve çevresinde mutlaka deprem bekleniyor. Onun için kentsel dönüşümü çok önemsiyorum. Vekil olmam durumunda en çok takip edeceğim konuların başında kentsel dönüşüm geliyor" diye konuştu. Bursa için bir diğer önemli konunun şehir hastanesi olduğunun altını çizen Olguner, "Bursa artık Güney Marmara bölgesine hitap ediyor. Ayrıca hızla göç alan bir şehir. Bursa'mızdaki hastanelerin ' yetersiz olduğu herkes tarafından biliniyor" dedi. 


ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP 


'Yeni Türkiye' kavramının çok fazla anlaşılamadığını savunan Olguner, "Geçmişin vesayetlerinden, prangalarından kurtulurken, kadim geçmişimizden de güç alarak oluşacak olan Türkiye'nin adı Yeni Türkiye'dir" dedi. Yeni Türkiye'de Bursa'nın çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Olguner, "Bursa Yeni Türkiye'nin minyatürü olacaktır. Bursa'da her şey çok değerli" ifadelerini kullandı. 


Bursa Kent


Geri Dön