24 / 04 / 2024

SEW-Eurodriwe, Gebze'de fabrika açtı!

SEW-Eurodriwe, Gebze'de fabrika açtı!

Hareket teknolojilerinde dünya lideri SEW-Eurodriwe, 7 milyon euroluk yatırımla Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze'de açtı



1931'de Almanya Bruchsal'da kurulan hareket teknolojileri sektörünün lider firması SEWEurodrive Türkiye'deki ilk fabrikasını açtı. Şirket Avrupa, ABD, Kanada ve Çin gibi endüstrileşmiş birçok ülkeden sonra Türkiye'ye 7 milyon euronun üzerinde bir yatırımla geldi. Açılış töreninde yatırım hedeflerini anlatan SEWEurodrive Türkiye Genel Müdürü Serra Sayman, Gebze'de faaliyete geçecek yeni fabrikayla müşterilerine daha kısa teslim süresi, daha iyi servis ve daha geniş montaj portföyü sunacaklarını belirtti. 


5 YILDA İKİYE KATLARIZ 


Önümüzdeki 5 yılda pazar payını arttırarak ciro ve teknik personel sayısını iki katına çıkarmayı planladıklarının altını çizen Sayman, "Teknik bilgi, yeterlilik ve müşterilere çözüm ortaklığı konusundaki liderliğimizi pazar payımıza da yansıtmak en büyük hedefimiz" dedi. Drive Technology Center yani Hareket Teknolojileri Merkezi ünvanı ile kurulan Gebze fabrikasının, SEW'in bölgede etkinliğinin artmasında büyük önem taşıdığını vurgulayan Sayman, komşu ülkelerin de bu fabrikadan hizmet sağlanacağını söyledi.


SABAH


Geri Dön