26 / 04 / 2024

Seyran Şehir projesi!

Seyran Şehir projesi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir projesi kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje 248 adet daire ve 66 adet dükkandan oluşuyor...




Seyran Şehir projesi 248 adet daire ve 66 adet dükkandan oluşuyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Seyran Şehir projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yükseliyor.  Proje Makro- Akyapı ortaklığı ile inşa ediliyor.


Seyran Şehir projesi kapsamında  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Makro-Akyapı Seyran şehir fiyatları:

Kayaşehir  Seyran Şehir  satış fiyatları 403 bin TL'den başlayıp 1 milyon 89 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Seyran Şehir Projesi'nin sosyal olanakları arasında; spor alanları, yüzme havuzu,  çocuk oyun alanları, fitness center, sauna yer alıyor.  Projenin Aralık 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.


Seyran Şehir Başakşehir adres bilgileri:

Seyran Şehir Kayabaşı nerede: Seyran Şehir projesi Kayabaşı'nda Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre mesafede konumlanıyor. 


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Seyran Şehir projesi hakkında daha fazla bilgi almak için  Kayaşehir Seyran Şehir satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Seyran Şehir projesi iletişim:

Seyran Şehir Başakşehir telefon numarası: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com






projeye sor



Geri Dön