17 / 05 / 2024

SGK'lı herkesi kapsıyor! Ayda 35 liraya sağlıkta 'Özel' koruma imkanı!

SGK'lı herkesi kapsıyor! Ayda 35 liraya sağlıkta 'Özel' koruma imkanı!

Milyonlarca SGK'lı ayda sadece 35 TL ödeyerek çok 'Özel' koruma sağlayabiliyor. Peki, Özel korumadan nasıl ve kimler yararlanabiliyor? İşte detaylar....



Milyonlarca SGK'lı ayda sadece 35 TL ödeyerek çok 'Özel' koruma sağlayabiliyor.  Tamamlayıcı sağlık sigortası; özel sağlık sigortasından yararlanmak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olan kişilerin SGK anlaşmalı özel hastanelerden yararlanma imkanı saplıyor. 

SGK lı herkesi kapsıyor! Ayda 35 liraya sağlıkta Özel koruma imkanı!

ÖZEL KORUMA NELERİ KAPSIYOR? 

  • Primleri sigorta şirketlerine göre farklılık göstermekle birlikte ortalama ayda 35 TL ödeyerek TSS’li olabilirsiniz.
  • TSS kapsamında ise yatarak ve ayakta tedavi teminatlı ve sadece yatarak teminatlı olarak 2 farklı poliçe bulunuyor.
  • Yatarak tedavi teminatında; cerrahi ve dahili yatışlar, kemoterapi, yoğun bakım, radyoterapi, diyaliz, küçük müdahale giderleri, kroner anjiyografi, standart tek kişilik özel oda, yemek ve bir kişilik refakatçi giderleri yüzde 100 karşılanıyor.
  • Ayakta tedavi teminatında ise laboratuvar hizmetleri, doktor muayene, görüntüleme ve tanı hizmetleri, ileri tanı yöntemleri ve fizik tedavi giderleri karşılanıyor.

SGK lı herkesi kapsıyor! Ayda 35 liraya sağlıkta Özel koruma imkanı!

KORONA VE SALGINLAR 

  • Vatan'ın haberine göre, öte yandan birçok sigorta şirketi tarafından sadece korona değil, tüm salgın hastalıklar da tamamlayıcı sağlık sigortası teminatı kapsamına yer alıyor.
  • Bu nedenle sağlığın öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde tamamlayıcı sağlık sigortasına ilgi patlaması oldu.
  • Türkiye Sigorta Birliği verilerine bakıldığında, pandemi öncesi yıl olan 2019’da 1 milyon 354 bin kişi tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanırken, iki yıl içinde yani 2021 sonunda bu sayı 2 milyon 600 bine ulaştı. Böylece 2 milyon 540 kişi olan özel sağlık sigortalısı sayısı da aşılmış oldu. Peki, firmalarda yararlanabiliyor mu? İşte yanıtı...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön