19 / 04 / 2024

Sharman Zekeriyaköy projesinde 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sharman Zekeriyaköy projesinde 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Tes Gayrimenkul

Proje: Sharman Zekeriyaköy

Sharman Zekeriyaköy projesinde toplam 42 adet villa yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 650 bin TL2den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor.




TES Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy projesi iki etaptan meydana geliyor. Projede toplam 42 adet villa yer alıyor.


Sharman Zekeriyaköy projesinde tamamı orman ve vadi manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalar yer alıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 140 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. 

Sharman Zekeriyaköy projesinde 650 bin TL den başlayan fiyatlarla!

British International School’a komşu olan Sharman Zekeriyaköy, İTÜ, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Işık Okulları, Doğa Koleji, Açı Okulları, Maslak Acıbadem Hastanesi, Amerikan Hastanesi gibi seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanında konumlandırılıyor.



Sharman Zekeriyaköy, üçüncü köprü bağlantısına 1,5 km uzaklıkta, faaliyete geçmiş olan Sarıyer – Çayırbaşı tüneli ile Maslak – Levent bölgesinin 10 dakika uzağında, trafiğe ve şehrin kalabalığına karışmadan Boğaz hattının kıyısında yer alıyor.



Sharman Zekeriyaköy iletişim

0216 685 10 43 şirket merkezi

0530 252 28 38

www.sharman.com.tr

Öznur Yaslı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön