18 / 04 / 2024

Sharman Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV ile son 2 dubleks! 650 bin TL'ye!

Sharman Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV ile son 2 dubleks! 650 bin TL'ye!

Firma: Tes Gayrimenkul

Proje: Sharman Zekeriyaköy

Sharman Zekeriyaköy'de yer alan son 2 dubleks dairenin satışı devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışları yapılan projenin iskan izinleri alındı ve oturum da başladı...



Sharman Zekeriyaköy projesi  Tes Gayrimenkul  tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edildi. Projede; iskan izinleri alındı ve oturum başladı.


Sharman Zekeriyaköy, Zekeriyaköy’ün merkezinde yer alıyor. Tamamı orman ve vadi manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan projede, iki etapta toplam 42 villa yer alıyor.


Sharman Zekeriyaköy de yüzde 1 KDV ile son 2 dubleks! 650 bin TL ye!


Sharman Zekeriyaköy fiyat listesi!

-3+1, 140 metrekare bahçe dubleksinin fiyatı 650 bin TL,

-3+1, 155 metrekare çatı dubleksinin fiyatı 650 bin TL olarak belirlendi.


Sharman Zekeriyaköy, üçüncü köprü bağlantısına 1,5 km uzaklıkta, faaliyete geçmiş olan Sarıyer – Çayırbaşı tüneli ile Maslak – Levent bölgesinin 10 dakika uzağında, trafiğe ve şehrin kalabalığına karışmadan Boğaz hattının kıyısında konumlandırılıyor.  


British International School’a komşu olan Sharman Zekeriyaköy, İTÜ, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Işık Okulları, Doğa Koleji, Açı Okulları, Maslak Acıbadem Hastanesi, Amerikan Hastanesi gibi seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı başında yer alıyor.


Sharman Zekeriyaköy'ün bulunduğu Zekeriyaköy’den Maslak-Levent bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak olan Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli tamamlandı. Tünel ile Zekeriyaköy’den Maslak’a ulaşım süresi 10 dakikanın altına düşüyor.


Sharman Zekeriyaköy iletişim

0216 685 10 43 şirket merkezi

0530 252 28 38

www.sharman.com.tr


projeye sor



Geri Dön