20 / 04 / 2024

Sıfır km Subaru XV bir kez daha zamlandı! İşte Subaru XV 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Subaru XV bir kez daha zamlandı! İşte Subaru XV 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Subaru XV'ye Şubat ayında bir zam daha geldi. Peki uygulanan fiyat artışının ardından Subaru XV ne kadar, kaç TL oldu? İşte Subaru XV 9 Şubat 2023 fiyat listesi...



Subaru XV Ocak ayından sonra Şubat'ta da zamlandı. Aracın fiyat listesi bir kez daha değişti. Peki fiyat artışının ardından 2023 model sıfır km Subaru XV kaç TL oldu? İşte detaylar...

Yüksek sürüş pozisyonu ile mükemmel görüş alanı sağlayan Subaru XV, yerden yüksekliği ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ile her türlü yol koşullarında performansından ödün vermiyor. 

385 litrelik geniş bagaj hacmi ile aileler için de ideal bir araç olan Subaru XV, ayrıca şehirli tarzı ve zor arazi koşullarına uygunluğu ile beğeni topluyor.  Standart olarak sunulan 17 inç alüminyum alaşımlı jantları SUBARU XV'nin işlevselliği ve benzersiz kişiliğine işaret ediyor.

Şık tasarımı, yüksek donanımı ve heyecan verici özellikleriyle otomobil almak isteyenlerin dikkatini çeken XV, sürüş keyfi ve konforu ile de alıcılarına göz kırpıyor.

Sıfır km Subaru XV bir kez daha zamlandı! İşte Subaru XV 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Güncellenen 1.6 silindir boxer motoruyla pazardaki yerini alan Subaru XV, Lineartronic Sürekli Değişken Aktarım (CVT), kademesiz dişli oranı için bir zincir bağlantısı ile, ayarlanabilir iki makara içeren şanzımanı ile iddiasını ortaya koyuyor.

Subaru XV, yerden yüksekliği ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ile zorlu yollarda hiç zorlanmadan yol alırken, yüksek sürüş pozisyonu ve eşsiz seviyede görüş alanı ile sürücüde güven oluşturuyor.


Peki Subaru XV'nin teknik özellikleri neler? İşte Peki Subaru XV'nin teknik özellikleri ve 9 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön