24 / 04 / 2024

Sıfır km Subaru XV ne kadar oldu? İşte Subaru XV 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Subaru XV ne kadar oldu? İşte Subaru XV 5 Mart 2023 fiyat listesi...

2023 model Subaru XV'nin Mart ayına ait fiyat listesi yayımlandı. Peki sıfır km Subaru XV fiyatlarına zam geldi mi? İşte açıklanan son güncel Subaru XV fiyat listesi...




Sıfır km otomobil piyasasında fiyatlar artmaya devam ediyor. Araç almak isteyenler internet üzerinden fiyat araştırması yaparak kendilerine en uygun otomobili bulmaya çalışıyorlar. Subaru da Mart ayına ait güncel fiyat listesini yayımlandı. Peki markanın XV isimli modelinde fiyatlar ne durumda? İşte Subaru XV 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Yüksek sürüş pozisyonu ile mükemmel görüş alanı sunan Subaru XV, yerden yüksekliği ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ile her türlü yol şartlarında dahi yüksek performansıyla dikkat çekiyor.

385 litrelik geniş bagaj hacmi ile aileler için de ideal bir araç olan Subaru XV, ayrıca şehirli tarzı ve zor arazi koşullarına uygunluğu ile sınıfında öne çıkmayı başarıyor.  Standart olarak sunulan 17 inç alüminyum alaşımlı jantları SUBARU XV'nin işlevselliği ve benzersiz kişiliğini yansıtıyor.

Sıfır km Subaru XV ne kadar oldu? İşte Subaru XV 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımı, yüksek donanımı ve heyecan verici özellikleriyle otomobil satın almak isteyenlerin dikkatini çekmeyi başaran XV, sürüş keyfi ve konforu ile de beğeni topllamaya devam ediyor.

Güncellenen 1.6 silindir boxer motoruyla piyasada adından söz ettiren Subaru XV, Lineartronic Sürekli Değişken Aktarım (CVT), kademesiz dişli oranı için bir zincir bağlantısı ile, ayarlanabilir iki makara içeren şanzımanı ile iddiasını gözler önüne seriyor.

Subaru XV, yerden yüksekliği ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ile zorlu yollarda dahi zorlanmadan ilerlerken, yüksek sürüş pozisyonu ve eşsiz seviyede görüş alanı ile sürücülere güven veriyor.

Peki Subaru XV'nin teknik özellikleri neler? İşte Peki Subaru XV'nin teknik özellikleri ve 5 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön