25 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları!

Şile Kilia Konakları!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Konakların tamamının tripleks olarak dizayn edildiği Şile Kilia Konakları, 104 adet tripleks villadan oluşuyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanabiliyor...



Tasarımında  AE Mimarlık imzası yer alan Şile Kilia Konakları,  İmsa İnşaat  imzasıyla yaşama geçiriliyor. Konakların 300 metrekare ile 500 metrekare arasında alanlara sahip olduğu projede yer alan avm Haziran 2015'te hizmete açılacak.


Şile Kilia Konakları ne zaman teslim edilecek sorusuna ilk etap 24 ay sonra, ikinci etap ise 36 ay sonra cevabı uygun görülüyor. Projede yer alan konaklar Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırıldı. 


83 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Şile Kilia Konakları, İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde inşa ediliyor. 13 bin metrekaresi kiralanabilir alan için ayrılan projede 2 etap yer alıyor. 


Şile Kilia Konakları!


Şile Kilia Konakları ödemeleri!


Şile Kilia Konakları ödemeleri dahilinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanıyor.


Şile Kilia Konakları; AVM,  piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. Projede satışlar devam ediyor.  


Kilia Şile Konakları adres!


Şile Kilia Konakları fiyatları!


Kilia Şile Konakları!


Şile Kilia Konakları nerede?


İstanbul Kilia Konakları iletişim:

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön