23 / 04 / 2024

Silivri Mimarsinan Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Silivri Mimarsinan Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Silivri Belediyesi ilçe genelinde tehlike arz eden metruk binaları yıkımını sürdürüyor. 



Silivri Belediyesi ilçe genelinde tehlike arz eden metruk binaları yıkımını sürdürüyor. 

Son olarak Mimarsinan Mahallesi Kültür Sokak’ta yer alan ve madde bağımlılarının uğrak mekânı haline gelen metruk bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Silivri Belediyesi'nin sitesinde yer alan habere göre; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile ilçe genelinde güvenlik tehlikesi oluşturan metruk binalar yıkılıyor.

Bu kapsamda Mimarsinan Mahallesi Kültür Sokak'ta bulunan ve madde bağımlılarının mezkeni olduğu için mahalle sakinlerini tedirgin eden metruk binanın yıkım işlemi, Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan güvenlik tedbirleri kpasamında yıkıldı. 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, metruk binalara yönelik yıkım işlemlerinin süreceğine dikkat çekerek, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için ilçe genelinde özellikle madde bağımlıları tarafından mesken tutulan metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve ekiplerimizin tespit ettiği metruk binaların yıkımına programlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Diyarbakır Gökdeleni'nin yıkımına başlandı!


Geri Dön