28 / 03 / 2024

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

SİNCAN'IN Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi.Vatandaş ile masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın muvafakatlarını da alacak.



Vatandaş görüşmeleri tamamlandıktan sonra ise Sincan yepyeni yüzüne kavuşacak. 

Sincan Belediyesi, vatandaş görüşmelerine başlıyor. 4 ay sürecek olan görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. 9 grupta yapılacak görüşmeler de Saraycık Mahallesi'nde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibi ile görüşülecek. Görüşmelerin bitiminde yenilemenin ilk kazması vurularak Toplu Konut İdaresi ve Sincan Belediyesi Ulubatlı Hasan ve Saraycık Mahallerindeki yenilemenin startını verecek. 

Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenüeme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklarına gitmesi ya da www.sincan.bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 30 gün boyunca burada askıda kalacak olan listelerde grubunu öğrenen vatandaşlar ise 263 89 69 nolu telefonu arayarak görüşme için randevu alması gerekiyor. 


Star Ankara


Geri Dön