29 / 03 / 2024

Sındırgı Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Sındırgı Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.



Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın seçim vaatleri arasında yer alan Gençlik Merkezi'nin temeli dualar eşliğinde atıldı. Temeli atılan gençlik merkezine, darbe gecesi şehit olan 16 yaşındaki Abdullah Tayyip Olçok'un ismi verildi. 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak gençlik merkezi içerisinde sosyal ve sportif alanların bulunacağı bir kompleks halini alacak. Gençlik ve Spor Hizmetleri Sındırgı İlçe Müdürü Rahmi Yörük "Gençlik merkezimizin içerisinde plastik sanatlar, görsel sanatlar, ebru, tiyatro, halk oyunları, spor aktiviteleri yapılacağı bir alan olacak. İnşallah Sındırgı'mızın gençlerinin geleceğe hazırlanmasında önemli bir payı olacağını düşünüyoruz" dedi.


Genç nesil için

Başkan Ekrem Yavaş ise "15 Temmuz'da bu ülkeyi bir tutan, diri tutan genç nesli birbirine daha sağlam bağlarla bağlayacak köprüleri oluşturacağız. Bu tesis, ben inanıyorum ki sadece bir inşaat değil gençlerin iyi şeylerle güzel şeylerle, dostluklarla bir arada bulunmasını sağlayan çok önemli bir hadise" diye konuştu.



Yeni Asır 



Geri Dön