19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, 2015’i hasat yılı ilan etti!

Sinpaş GYO, 2015’i hasat yılı ilan etti!

Sinpaş GYO, 2015’i ‘hasat yılı ilan etti. SİNPAŞ GYO Genel Müdürü Seba Gacemer 2014’te tohumlarım ektiğimiz projelerimizin güzel mahsüllerini 2015 yılında alacağız” dedi.



2014 yılında toplam 1850 konutluk 5 projeyi lanse eden Sinpaş GYO, 2015’i ‘hasat yılı ilan etti. “2014’te tohumlarım ektiğimiz farklı lokasyonlardaki bu projelerimizin güzel mahsüllerini 2015 yılında alacağız” diyen SİNPAŞ GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, İstanbul’da Bomonti, Ankara’da Oran ve GOP projelerinin tasarım çalışmalarında son aşamaya geldiklerim 2015’te bu projelerin lansmanlarmı da yapmayı planladıklarını ifade etti.


Sinpaş GYO 2014 yılını nasıl geçirdi? Hangi projelere başladı?


SİNPAŞ GYO olarak 2014 yılını proje ve verimlilik yılı ilan ettik. Hedeflerimizi açıklarken geçen yılın üzerine çıkacağımızı söyledik. Kasım sonu 1300’ün üzerinde satış gerçekleştirdik Aralık ayında bu ivmeyi sürdürerek yılı kapattık. Üçüncü çeyrek verilerini geçen yılın aynı dönemine kıyasladığımızda geçtiğimiz yılın satış adetlerinin % 85 üzerindeyiz. Bu yıl bizim için verimlilik yılı, lansmanlar yılı. 40. yaşımızı kutladığımız 2014 yılında toplamda 1850 konutluk 5 projeyi lanse ederek yeni sahipleriyle buluşturduk.


2015’te devam edecek ve yeni başlayacak projeleriniz neler?


İstanbul’da Bomonti, Ankara’da Oran ve GOP projelerimizin tasarım çalışmalarında son aşamaya geldik. 2014 yılında tohumlarını ektiğimiz farklı lokasyonlardaki bu projelerimizin güzel mahsüllerini 2015 yılında alacağız. 2015 hasat yılımız olacak.


2015'te gayrimenkul pazarına dair öngörüleriniz neler?


Sektörün büyümesi İstanbul’un büyümesine de vesile oluyor. Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı’na bağlantı yolu olan araziler, şehir merkezinde dönüşüme uğrayan alanlar 2015 itibariyle yine prim yapmaya devam edecek. Şile ve TEM Otoyolu bağlantıları ve Üçüncü Köprü bağlantısı bulunan ve Sabiha Gökçen Havalimam’na 10 dakika mesafedeki Sultanbeyli Anadolu yakasının gözde bölgelerinden biri olacak. Çekme-köy - Sancaktepe hattı hem ulaşım ağları hem de yaşam kalitesi nedeniyle tercih edilen lokasyonlardan biri olmaya devam edecek. Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığı, raylı sistemlerin bağlantı noktası ve Atatürk Havalimanı ile 15 dakika mesafedeki Küçükçekmece Atakent, Avrupa yakasının parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Dolmabahçe tüneli, bir yanda Şişli bir yanda Taksim hattı ve E5 ve TEM Otoyollarına yakınlığı ile dikkat çeke bononti bölgesi yükselişe geçecek.


Konut ve ofis trendleri nasıl olacak?


Önüzdeki süreçte, geleneksel iletişim vetlerinin ötesinde dijital dünyaya un ama aynı zamanda müşteriyle yakın iletişimde olan yeni gelecek ejderinin hayata geçeceğini düşünü-. Yine son yıllara baktığımızda, artık büyük”, “en lüks”, “en yüksek” gibi mlann insanlar için soyut kaldığını,cazip gelmediğini görüyoruz. Gerçeklik, samimiyet ve şeffaflık arayışı ön plana çıkıyor. Müşteriye beklentisinin üzerinde sosyal imkanlar sunmalısınız.


2015'te sektörde büyüme bekliyor musunuz, ne kadar?


2015 yılında konut sektörünün 2014’e paralel bir gelişme sergileyeceğini düşünüyoruz. Ülke büyüme oranı paralelinde % 3 civarında bir büyüme öngörüyoruz.



Akşam Future-Trends Dergisi 


Geri Dön